ochi incetosati

28-06-2013
alinaconstanta
Nu este medic/terapeut
alinaconstanta
Am ochii incetosati.Vad bine, dar cand ma uit in oglinda parca sant incetosati sau acoperiti de o pelicula.Nu consum droguri, consum alcool ocazional.De asemenea, nu am pofta de mancare, ma simt obosita si nu ma pot concentra la sarcini simple, ma panichez deseori cand e vorba de multi-tasking.Poate ca e de la stresul pe care il am la noul meu job. De foarte multe ori am impresia ca sunt pe jumatate adormita sau ca 'plutesc', nu stiu ce sa mai fac ca sa ma pot concentra, nu ma ajuta nici cafea, redbull etc. Am incercat sa incep sa mananc sanatos si sa beau numai apa plata, dar a trecut deja o luna si eu ma simt tot asa.Am impresia ca dorm in plina zi si asta ma irita, pentru ca inteleg ca e ceva cu mine, dar nu imi dau seama ce e.
2 comentarii
0
28-06-2013, ora 19:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti simptom de depresie si anxietate.
Documentati-va despre aceste afectiuni pe Internet.

* mergeti neaparat la un consult oftalmologic; se poate ca daca aveti o dioptrie mica si puneti ochelari, toate aceste simptome sa treaca.
0
29-06-2013, ora 06:46
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună, în acelaşi timp probabil aţi devenit mult prea vigilentă şi căutaţi problemele cu lumânarea. Este vorba despre o problemă de adaptare şi confruntare inadecvată a stresului. Dacă lucrurile persistă în ultima lună atunci trebuie să apelaţi de urgenţă la un psiholog, online sau faţă-în-faţă fiindcă stresul reduce în acelaşi timp capacitatea de confruntare a solicitărilor şi favorizează agravarea stării de sănătate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •