ochi umflat

26-04-2010
oana d
Nu este medic/terapeut
oana d
am un baietel de 9 luni, de cateva zile se trezeste cu ochisorul stang umflat.Ne gandeam la inceput ca poate a tras curent, dar deja a trecut o saptamana si nimic.Poate ne dati un sfat, nici nu stim unde sa mergem la control:la oftalmologie, cardiologie
14 comentarii
0
26-04-2010, ora 10:35
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Avand in vedere ca absolut ORICE medicament alopat este toxic si are efecte secundare (= toxice) trebuie sa realizati ca mersul la orice medic alopat implica in mod automat administrarea de astfel de medicamente care nici macar nu au sansa de a vindeca ci se dau pe incercate.

La un copil de 9 luni acest lucru ar trebui evitat neaparat, nu numai din cauza efectelor nociv ale medicamentelor, dar mai ales datorita faptului ca se trateaza oricum numai simptomele si nicidecum cauza bolii.

Mult mai intelept ar fi sa apelati la o medicina cara trateaza cauza si asta cu remedii care nu au efecte nocive. Mergeti deci mai degraba la un medic homeopat cu experienta.
Altfel s-ar putea ca de la un singur tratament alopat sa va trebuiasca din ce in ce mai multi medici si tratamente !
Tratamentele gresite si nocive sunt cauza nr. 1 a problemelor de santatate din ziua de azi si des au efecte mult mai grave si mai indelungate decat boala initiala. Un singur tratament cu antibiotice ii poate distruge sanatatea copilului pentru multi ani sau chiar pt. tot restul vietii.

Cert este ca: in caz ca nu este doar o obstructie cauzata de alimentatia neadecvata a copilului (si care constituie cauza la peste 90% din bolile aparute la aceasta varsta) ochiul umflat nu are nimic deface cu inima ci mai degraba cu rinichii ( si mai rar cu ficatul) iar in oftamologie se tratateza oricum numai simptome locale si nu cauza iar medicamente chimice de desfundat canalele fine ale ochilor nu exista.

Ce alimentatie are copilul ?
0
26-04-2010, ora 11:12
oana d
Nu este medic/terapeut
oana d
manaca lapte praf nan, fructe, de obicei para si banana, si ciorbe, supe cu piept de pui, mai putin ceai
poate si asta este cauza ca nu bea f.multe lichide
0
26-04-2010, ora 12:50
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu, cauza este mai degraba laptele praf... chimicalele din el infunda multe in organism, in special ochii, urechile, amigadalele.
Cititi ce contine acest "lapte"
http://forum.romedic.ro/prod/probleme_cu_greutatea_041466.html

Va recomand sa aruncati Nan-ul la gunoi, sa nu-l mai cumparati in veci si sa folositi lapte de vaca de la tara diluat cu apa sau in caz ca nu gasiti lapte pasteorizat numai diluat cu ceva apa (deci nu lapte omogenizat de la cutie !care numai lapte nu mai este !!) Este produs pe langa asta din una din cele mai criminale concerne din lume.

Banalele si carnea la copii de varsta asta nu sunt DELOC sanatoase, la fel si perele daca sunt date crude.
Incercati mai bine cu mere (compot ) sau si dovleac gatit, care suntmai sanatoase insa nici de astea nu areinca nevoie un copil sub 16 -18 luni.
Diversificarea timpurie (sub 16-18 luni) imbolnaveste multi copii iar de laptele praf nici nu mai este nici o indoiala daca realizati cate chimcale contine.

Ca doctorii si medicina in general au alta opinie despre laptele praf si diversificare, este clar, dar daca ii credeti veti avea si nevoie de ei.
0
26-04-2010, ora 14:34
oana d
Nu este medic/terapeut
oana d
sincer nu cred ca laptele de vaca ar fi indicat, avand in vedere ca el are si o deficienta de fier, multumesc oricum pentru sfat
0
26-04-2010, ora 15:43
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai laptele praf din ce crezi ca este facut ??????????????????????
0
26-04-2010, ora 15:48
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Si ce are deficienta de fier cu laptele ? Credeti ca fierul adaugat la laptel praf ajuta cu ceva ? Daca ar fi ajutat demult ar fi disparut deficienta. Fier este prezent absolut in toate alimentele.
Este imposibil ca cineva sa aiba deficenta de fier in stomac.
Este mai degraba o imposibitatte a organsimului de a absorbi fierul si de a-l metaboliza la nivel de celula. Aceaste dereglare se poate vindeca cu fier homeopat, Ferrum phoshoricum C7, un remediu homeopat. Insa cu fierul anorganic din laptele praf se poate numai mentine si agrava problema caci acel fier umple numai matele daunuand in plus.
0
26-04-2010, ora 15:48
oana d
Nu este medic/terapeut
oana d
am sa-ti pun o intrebare retorica
daca e facut din lapte de vaca de ce nu e bun???????????????????
0
26-04-2010, ora 16:15
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu stiu daca sti, dar intrebarile retorice nu se pun la altii si nici nu se raspund...:-)
In orice caz, tu esti cea care a zis ca laptele de vaca nu ar fi bun si nu eu ! "sincer nu cred ca laptele de vaca ar fi indicat "
Deci trebuie cu adevarat sa-ti raspunzi singura la intrebarea pusa mai inainte daca vrei sa afli raspunsul.
0
26-04-2010, ora 16:28
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Eu iti recomand consult oftalmologic; este necesar cel putin examenul polului anterior pentru a ne orienta catre diagnostic si a stabili un tratament; dupa ce s-a stabilit diagnosticul, il puteti comunica si domnului scarface pentru o parere privind atitudinea terapeutica; numai bine
0
26-04-2010, ora 16:36
oana d
Nu este medic/terapeut
oana d
multumec pentru sfat
chiar nu vreau sa intru in polemica cu domnul scarface
am cautat un raspuns si l-am primit
numai bine
0
26-04-2010, ora 18:31
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
stai liniştită, faci bine că nu dai lapte de vacă copilului, deşi laptele praf are la bază lapte de vacă, e îmbunătăţit, înlăturaţi alergenii, îmbogăţit cu tot ce are nevoie copilaşul- Scarface pur şi simplu voia sa te facă să zici că eviţi laptele de vacă, dar laptele praf e făcut tot din aia aşa că în mintea lui este o mare păcăleală, dar nu-l asculta, că chiar nu are rost cearta :))
Multă sănătate şi succes la oftalmolog!
0
26-04-2010, ora 18:53
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
biata femeie a cazut in plasa acestui individ si i-a dat ocazia de a incepe saga contra laptelui praf :))
sunt curioasa in viziunea lui scarface prin ce stimul se dezvolta dintii?- pt ca alimentatia diversificata duce la aparitia dintisorilor- daca astepti atat de mult poti sa sari peste dentitia de lapte si sa sari direct la cea definitiva. mai bine nu le mai dam sa manance decat supa pana la varsta de 7 ani ca sa scapam de o grija :))
0
27-04-2010, ora 11:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cateva cuvinte pt. sectia "pe urmele lui Scarface"

Oana D: "sincer nu cred ca laptele de vaca ar fi indicat, avand in vedere ca el are si o deficienta de fier, multumesc oricum pentru sfat"

Eu nu am zis niciodata ca laptele de vaca nu ar fi bun pt. sugari in general, ci ca laptele praf este acela carenu este bun. Asta zic de cat sunt in forum.

Voi care spuneti mereu ca laptele de vaca nu este bun si laudati laptele praf care CONTINE TOT lapte de vaca.

Iulia B : "stai liniştită, faci bine că nu dai lapte de vacă copilului, "

Legile naturii creeate de Dzeu ii vor arata oricarei mame greselile facute mai devreme sau mai tarziu prin suferinta. Nu Dumnezeu este cel care trebuie sa schimbe legile naturii, ci omul trebuie sa se adapteze la aceste legi. Cine vrea sa le ignore si sa-i creda pe doctori, nu are decat sa faca si va avea nevoie de ei.

Dumnezeu ne-a dat dintii ca sa putem manca mancare solida si nu mancare solida ca sa ne iasa dintii !
De aceea dintii apar exact atunci cand copilul poate manca mancare solida fara sa-i dauneze digestiei si este un semn foarte clar. Dar cine prefera stiinta oarba este automat contra lui Dumnezeu si contra legilor naturii si nu va intelege nici accepta semnificatiile acestora.

Sa vedem acum care doctor ii vindeca copilul Oanei, dar speram sa treaca de la sine !
0
27-04-2010, ora 11:37
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Nu mai lua în deşert numele lui Dumnezeu! Pt că tu nu ai de unde ştii ce relaţie am eu cu Dumnezeu şi nu poţi să susţii că doar tu primeşti ajutor divin şi restul cine ştie ce facem sau cui ne închinăm
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Jumătate din populație va fi afectată de miopie până în 2050
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •