Ochi umflați fara durere si roșeața

17-04-2017
MAAGDALENA
Nu este medic/terapeut
MAAGDALENA
Buna ziua. Ieri dimineața m-am trezit cu ochii extrem de umflați atat in partea superioară cat si in partea inferioară. Nu am avut dureri, mâncărimi ci doar cu o seara inainte băusem o ciocolata calda cu alune.E posibil sa fie o alergie? Insa si azi, a doua zi, mai sunt putin umflați. Arătam ieri dimineața dea dreptul "deformata". Cu câteva comprese cu apa rece am reușit sa devin mai omeneasca. Sunt plecată din țara si nu stiu ce ar trebui sa fac.
Multumesc frumos pt orice raspuns
3 comentarii
0
17-04-2017, ora 10:05
Dr. Cozubas Roxana
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Cozubas Roxana
Buna dimineata, daca situatia este mai buna acum, inseamna ca a fost probabil o alergie la ceva folosit/mancat cu o zi in urma (nu neaparat ciocolata, poate o crema, un demachiant nou). Puteti pune in continuare comprese reci, ajuta in aceste cazuri. Avand in vedere ca situatia este mai buna, nu as pune si un antiinflamator.
0
17-04-2017, ora 10:25
MAAGDALENA
Nu este medic/terapeut
MAAGDALENA
Multumesc din suflet pt răspuns doamna doctor. Alte creme sau produse cosmetice, in afara celor uzual folosite, nu am folosit. Folosisem cu o seara inainte un săpun solid de la hotel cu care m-am spălat pe fata dupa demachiere. Este insa posibil ca o alergie sa dureze mai multe zile?
0
17-04-2017, ora 11:18
Dr. Cozubas Roxana
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Cozubas Roxana
Ar trebui sa va fie din ce in ce mai bine de acum, cu remiterea simptomelor in cateva zile, maxim o saptamana. Poate fi si de la acel sapun lichid.
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK