Ochi umflați fara durere si roșeața

17-04-2017
MAAGDALENA
Nu este medic/terapeut
MAAGDALENA
Buna ziua. Ieri dimineața m-am trezit cu ochii extrem de umflați atat in partea superioară cat si in partea inferioară. Nu am avut dureri, mâncărimi ci doar cu o seara inainte băusem o ciocolata calda cu alune.E posibil sa fie o alergie? Insa si azi, a doua zi, mai sunt putin umflați. Arătam ieri dimineața dea dreptul "deformata". Cu câteva comprese cu apa rece am reușit sa devin mai omeneasca. Sunt plecată din țara si nu stiu ce ar trebui sa fac.
Multumesc frumos pt orice raspuns
5 comentarii
0
17-04-2017, ora 10:05
Dr. Cozubas Roxana
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Cozubas Roxana
Buna dimineata, daca situatia este mai buna acum, inseamna ca a fost probabil o alergie la ceva folosit/mancat cu o zi in urma (nu neaparat ciocolata, poate o crema, un demachiant nou). Puteti pune in continuare comprese reci, ajuta in aceste cazuri. Avand in vedere ca situatia este mai buna, nu as pune si un antiinflamator.
0
17-04-2017, ora 10:25
MAAGDALENA
Nu este medic/terapeut
MAAGDALENA
Multumesc din suflet pt răspuns doamna doctor. Alte creme sau produse cosmetice, in afara celor uzual folosite, nu am folosit. Folosisem cu o seara inainte un săpun solid de la hotel cu care m-am spălat pe fata dupa demachiere. Este insa posibil ca o alergie sa dureze mai multe zile?
0
17-04-2017, ora 11:18
Dr. Cozubas Roxana
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Cozubas Roxana
Ar trebui sa va fie din ce in ce mai bine de acum, cu remiterea simptomelor in cateva zile, maxim o saptamana. Poate fi si de la acel sapun lichid.
0
30-07-2018, ora 09:41
lina_nina
Nu este medic/terapeut
lina_nina
E posibil sa fie vorba de alergie si in cazul meu? Eu m-am trezit prima data cu pleoapa unui ochi umflata iar dupa cateva saptamani cu partea de jos a aceluiasi ochi umflata... Care ar fi solutia sa nu mai patesc asa? Arat groaznic si efectiv imi e rusine sa ies din casa...
0
31-07-2018, ora 08:50
Dr. Cozubas Roxana
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Cozubas Roxana
Buna ziua, da, poate fi vorba de o alergie si in cazul Dvs, insa cel mai bine consultati un medic in acest sens - atat pentru diagnostic, cat si pentru tratament de specialitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ochi umflați - cauze și afecțiuni posibile
  •