Off masturbarea asta...

14-04-2008
lion
Nu este medic/terapeut
lion
Ce se poate intampla daca te masturbezi prea des? (cam de 3-4 ori pe zi uneori) ma poate afecta cu ceva? Am inceput sa ma masturbez de la varsta de 21 de ani si cam nu ma pot lasa (intr-adevar poate suna rusinos dar asta este adevarul) am cam 2 ani decat ma tot masturbez si am incercat sa ma las si nu reusesc; ce solutie ar exista oare ca sa scap de acest viciu? sa imi gasesc o femeie cu care sa fac sex insa nu prea ma atrag si nu sunt homo;:)
3 comentarii
0
10-05-2008, ora 00:00
aaayo
Nu este medic/terapeut
aaayo
nu stiu ce sa zic dar stiu ca daca te masturbezi des si la un moment dat faci o pauza>>>de o sapt sa zic>>>si dupaceea te masturbezi iarasi ai o placere mai mare dar mai scurta>>>>>ceea ce nu te sfatuiesc daca esti intr-un act sexual cu partenera(se va plictisi)
0
17-05-2008, ora 00:00
ema21
Nu este medic/terapeut
ema21
masturbarea nu afecteaza in nici un fel sanatatea.asta simte corpul tau sa faci.dar cand vei fii cu o partenera stabila incearca sa mai raresti masturbarea pt a simti placerea creata de contact sexual cu femeia.
0
16-03-2010, ora 05:08
Chifor Cristina
Nu este medic/terapeut
Chifor Cristina
gaseste-ti o partenera luati o revista playboy si va masturbati impreuna poate asa te atrag mai mult femeiile si nu masturbarea...daca nu consulta un pshiholog probabil ca ai un fix ca nu te poti simntii la fel de bine cu o femeie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •