Omez pentru durerea de stomac

03-05-2007
Marius 222
Nu este medic/terapeut
Marius 222
Pt soţia mea.Pt. dureri de stomac este bine de luat un asemenea medicament, m-i l-a recomandat o prietenă, ce credeţi, este bun ori imi recomandaţi altul. Menţionez că am varsta de 28 de ani, 1, 70 inălţime, greutatea de 54 kg, mesele sunt regulate, am mici probleme cu nervii, durerile sunt mai rare cu senzaţie de " pietre in stomac" şi alte ori am senzaţia de vomă.
Sunt conştientă că trebuie să fac un consult la medic, dar vă cer părerea deocamdată.
4 comentarii
0
04-05-2007, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Cred ca esti constienta ca un diagnostic urmat de un tratament nu se pune astfel.Omez(omeprazol) este un antisecretor gastric, inhibind secretia acida, folosindu-se cind aceasta este in exces(gastrite, gastroduodenite, ulcer)Importanta este utilizarea lui inainta de o masa destul de abundenta, de obicei dimineata pentru a-si reliza efectul.In cazul tau insa iti recomand un consult medical.
0
22-03-2008, ora 00:00
farm.caty
Nu este medic/terapeut
farm.caty
pt dureri se iau antiacide pt moment, daca durerile sunt provocate de la o hiperaciditate. pt calmare! iar pt tratament se administreaza omeprazol, cu sau fara amoxicilina si metronidazol( in cazul in care nu se investigheza daca este implicata o bacterie- se da de obicei asa pe premiza ca 98 % din ulcerele duodenale sunt provocate de aceasta bacterie) si se da schema clasica de tratament. plus mai putini nervi!!!! ca altfel se Reia Tratamentul! :)
0
20-05-2009, ora 13:50
Rodica_L
Nu este medic/terapeut
Rodica_L
Aş dori si eu un sfat medical, de doua luni si jumătate sufăr de o faringo-laringită cronica pe care încă o tratez, tot timpul am senzatia unui corp străin în gît, mi-am făcut verificare glandei endocrine si nu am nimic, în schimb orice mănînc si indiferent la ce oră, rîgîi si îmi vine înapoi mincarea mă gindesc că asta îmi irită gîtul si mă ustură, mai nou simt o durere undeva înauntru, parcă în spate.Ce as putea lua sa scap de nodul în gît?Mă numesc RODICA SI sunt din Suceava.
0
09-10-2012, ora 13:18
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
poate chiar are pietre dar nu in stomac ci invezica biliara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: