onicomicoza.. tratamente diverse fara rezultate

20-01-2010
tordayizabella
Nu este medic/terapeut
tordayizabella
Doresc mult sa-mi raspunda un medic specialist la intrebarea mea si anume eu de 22 de ani am suferit cu onicomicoza la membrul inferior stang am facut diverse tratamente dar nimic nu m-a ajutat si de anul trecut am inceput sa iau Terbisil tablete si tratament local cu unguent Terbisil pe care il fac de 7 luni de zile pot sa spun ca s-a vindecat aproape in totalitate unghiile fiind normali dar marea mea intrebare este cat timp sa fac acest tratament pntru a fi sigur ca nu va recidiva dupa intreruperea administrarii pe cale orala a Terbisilului? Pana acum nu am avut probleme la nivel hepatic din cauza acestui medicament dar parca acum incepe sa-si faca de cap adica ficatul meu credeti ca este recomandat esentialul ca hepatoprotector?

Astept cat mai repede un raspuns cu multumiri Izabella
4 comentarii
0
23-01-2010, ora 19:47
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu trebuia sa faceti tratament mai mult de 3 luni!
In functie de rezultatele analizelor probelor hepatice se poate stabili un tratament hepatoprotector.
0
25-01-2010, ora 20:12
tordayizabella
Nu este medic/terapeut
tordayizabella
Multumesc d-lui doctor ptr. raspuns chiar ca am ramas perplex cand am citit ca trebuia sa fac numai 3 luni tratamentul in fine am luat timp de 7 luni de zile si mi tare frica nu cumva dupa o perioada de timp sa-mi reapara onicomicoza. Dac imi cititi comentariul va rog nu -l treceti cu vederea si sa-mi raspunde-ti in orice caz am inceput de azi sa iau Esential-forte N Terbisil nu mai iau si in plus mai beau si ceaiuri de Turita si Sunatoarea.Eu sunt din Cluj-Napoca si adevarul este ca anul trecut cand m-am dus La interservisan unde m-am dus cu lectia pregatita adica staim de existenta Terbisilului asa ca mare lucru nu mi s-a spus acolo dar bani am platit destul de mult ptr. nimic sa zic asasi chiar eu am ainsistat sa mi se faca si o recoltare locala ptr a analiza sub microscop ciuperca pe care l-am avut!!!!! si ac.lucru m-a descurajat atat de mult adica indiferenta personalului medical ca nici nu m-am dus inapoi si asa financiar stau destul de slab deoarece sunt fara loc de munca. Vreau sa intreb in ce consta analiza probelo hepatice?

multumesc Iza
0
29-01-2010, ora 17:04
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Se recolteaza sange si se vad valorile TGO, TGP si GamaGT.
0
28-06-2010, ora 23:39
remmy
Nu este medic/terapeut
remmy
tordayizabella- Dupa cata vreme, mai exact ai observat faptul ca s-a refacut unghia? 3luni sau 7 luni? Spune-mi te rog: Taiai partea de unghie afectata si curatai acea ciuperca sau numai taiai unghia si ciuperca a disparut datorita tratamentului?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciuperca unghiei - ce trebuie să știi?
  • Micoza unghiei și ciuperca piciorului - prevenție și tratament
  •