operatia de cezariana | Forumul Medical ROmedic

operatia de cezariana

10-06-2012
corinatal
Nu este medic/terapeut
corinatal
buna sant corina sant operata de cezariana de 1 an si 2 luni am fost acum o luna la medic si la ecografie a vazut ca la operatie am puroi ce ma sfatuiti mai departe am dureri de burta cateodata chiar mari si senzatie de ametiala, somnolenta. va multumesc pentru ascultare.corina
4 comentarii
0
10-06-2012, ora 12:44
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
eu nu inteleg problema: cum a vazut ca aveti acolo puroi? poate a vazut ca aveti o acumulare de lichide?
si daca parerea lui a fost ca in zona respectiva este o infectie masiva cu acumulare de puroi cum de nu va sfatuit sa fiti reoperata de urgenta? infectiile abdominale reprezinta indicatie absoluta pentru reoperatie. o infectie cu acumulare de puroi in peritoneu este 100% fatala. nici varianta ca infectia sa fie undeva in peretele abdominal nu este mai buna, puroiul va gasi drumul sau spre peritoneu sau spre exterior.
parerea mea este ca problema acesta trebuie mult mai bine examinata:
1 examen de laborator: CRP, leucocite, procalcitonina - daca acestea sunt marite substantial?
2 echografie abdominala - daca arata acumulare de lichide?
3 daca primele doua sunt afirmative CT sau RMN abdominal cu substanta de contrast si cu rezultatul, consult la un chirurg foarte bun in chirurgia abdominala.
daca intaradevar aveti acolo o acumulare de puroi, va va ucide fara interventie chirurgicala.
daca aveti numai o acumulare de lichide (ser), trebuie analizata originea lui, si un serom se poate suprainfecta
0
10-06-2012, ora 21:35
corinatal
Nu este medic/terapeut
corinatal
multumesc pt raspunsul dumneavoastra medicul ma sfatuit sa merg de urgenta la spital atunci am fost an romania acum sant an germania aici santem stabiliti acolo nu am vrut sa plec la medic am avut o experienta foarte proasta la operatie de cezariaNA AM AVUT PACENTA PREVIA SI O BRIDA AMNIOTICA MI SA RUPT APA LA 7 LUNI JUMATE SI AM SANGERAT FOARTE TARE DUPA OPERATIE AM PRIMIT SI UN LITRU DE SANGE SI BEBELE A FOST RESUSCITAT DE 3 ORI SA TRAIASCA SCUZE EU NU AM SCRIS DETALIAT CAND AM SCRIS ACUM O ZI TOT SA ANTELEGETI MAI BINE MEDICUL CE MA VAZUT AN ROMANIA SPUNE CA SE VEDE PUROI SI CEVA CA UN FIR DE ATA DAR NU ANTELEGE CE ESTE EU AM ANTREBAT SE POATE SA NU MA FI CURATAT BINE DE BRIDA SAU. VA MULTUMESC PT ANTELEGERE CORINA
0
10-06-2012, ora 23:02
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
daca aveti posibilitatea duceti-va la un consult in germania, lucrurile trebuie clarificate
0
10-06-2015, ora 12:40
iontaniusha30
Nu este medic/terapeut
iontaniusha30
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, sunt dupa op.cezariana, am 20 de ani, anestezie rahidiana... initial am avut probleme cu zona operata, nnu se prindea, apoi palpitatii dupa care o inaduseala ce ma tinea din piept.Acum a trecut, in schimb am alte probleme...oo miina parca imi amurte, simt ceva si la un picior, aud trei sunete in urechi si in cap, dupa cap parca scirtie ceva uneori, se aude ca si cum s-a auzit cind mi-au pus anestezia in coloana, am dureri de cap si de coloana in zona de jos. Am facut analize de singe, usg la inima, tiroida, organele interne, am facut si encefalograma...aam fost la o multime de medici. Toti spun ca e din cauza sistemului nervos ca este o disfunctie vegetativa. Acum parca ma stringe ceva de git, simt o presiune.Urechile sint imfundate si aud cum trosneste ceva citeodata. Primesc tratament dar nu vad nici un rezultat.ALaptez si din aceasta cauza nu mi se recomanda ceva mai serios. Mi-e frica..ps:am nascut cu 4 luni in urma, dupa cezariana am fost chiuretata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cezariana nu afectează calitatea vieÈ›ii sexuale
  •