operatia de mont

25-02-2014
coszu
Nu este medic/terapeut
coszu
Buna seara, domnule Doctor
Ma îngrijorează de aproximativ 2 luni o durere la piciorul drept, datorată, cred, de aparitia unui mont. Cred ca stiu si cand anume s-a declansat, intr-o excursie de 5 zile, unde am avut la mine decat 2 perechi de incaltaminte, ambele noi. zilele acelea am mers f mult pe jos, de atunci a început durerea. De cateva zile constat ca ma doare incaltand până si incaltamintea veche, purtată. Problema mea este ca port 38.5 astfel incat, daca imi cumpăr pantofi 38, ma strang putin, daca imi cumpăr pantofi 39, imi ies din picior. Am preferat sa cumpăr, totusi, 38 numai din piele, in speranta ca ca pielea se lasa, dar acele cateva zile pana se lasa, mi se par infernale. Intrebarea mea era :.dupa o eventuală operatie va trebui sa port MEREU doar adidasi sau incaltaminte din piele foarte moale ? Nu voi mai putea merge niciodată pe tocuri? Mentionez ca am 25 ani si probabil ca stiti si dvs., viata e un pic mai frumoasa la 18-30 ani pe tocuri, nu ma întelegeti gresit.. Port tocuri in medie 2 zile pe saptamana, dar mi-as dori sa ramana asa, nu mai rar sau deloc.
Multumesc frumos.
1 comentarii
0
25-02-2014, ora 11:24
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Veti gasi raspunsurile la aceste intrebari daca veti avea rabdarea sa cititi atent informatiile de pe site-ul meu
http://www.chirurgiapiciorului.ro/Chirurgia%20antepiciorului/Hallux-Valgus.html
De cele mai multe ori, la 3-4 luni de la operatie, pacientele pot purta orice pantof doresc. Trebuie insa sa intelegeti ca scopul final al interventiei nu este cel estetic (portul pantofilor eleganti), ci mai ales cel functional (combaterea suferintei generate de deformatie).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar monturile?
  • Monturile la picioare - de ce apar și cum se tratează?
  •