Operatie cancer testicular - sterilitate?

28-08-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Daca sotul a avut cancer testicular, a fost operat imediat ce boala a fost descoperita, mai poate avea copii? Mentionez ca in urma operatiei a urmat un tratament chimioterapeutic pe o perioada de trei luni. de asemenea, analizele medicale au arata ca nu ar mai avea nici o problema. si totusi nu raman insarcinata! de ce?
2 comentarii
0
28-08-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Daca sotului dv. i s-au extirpat ambii testiculi, atunci nu mai are cine sa produca spermatozoizi, si deci nu va putea avea copii; daca insa i-a fost inlaturat un singur testicul, atunci este posibila producerea de spermatozoizi. De asemenea anumite medicamente chimioterapice au ca efect secundar infertilitatea.
Cred ca ar fi bine ca sotul dv. sa apeleze la un sexolog/endocrinolog pentru a face o analiza a spermei; astfel veti sti exact in ce situatie va aflati.
0
21-03-2007, ora 00:00
giorgica _statescu
Nu este medic/terapeut
giorgica _statescu
SOTUL MEU A FACUT TOATE ANALIZELE PRIVIND INFERTILITATEA LA CLINICA DE UROLOGIE DIN TG. MURES SI CRED CA ACOLO SUNT DOCTORI DEOSEBITI, V-AS SFATUI SA INCERCATI SI VOI.SUCCES!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici