operatie Coxartroza

04-12-2006
allezana
Nu este medic/terapeut
allezana
Tatal meu in varsta de 55 de ani trebuie sa faca operatie de coxartroza la femur stang si as dori sa stiu daca exista si o alta modalitate in Romania pt operatie in afara de aceea de la Spitalul Foisorul de Foc prin taierea piciorului. Piciorul deja s-a scurtat si nu este intr-o stare prea buna. Multumesc.
2 comentarii
0
19-02-2007, ora 00:00
nuta48
Nu este medic/terapeut
nuta48
Acum cativa ani buni l-am ajutat pe fostul meu sot sa scape de o opreratie de coxartroza la soldul drept urmand indicatiile din cartea despre plante a Mariei Treban. Este vorba de bai cu coada calului, comprese si ceaiuri din acceasi planta. Am muncit trei luni, dar stiu ca a fost o munca cu rezultate. Si azi, dupa 13 ani, il vad mergand bine si fara a fi nevoit sa faca operatie. Cautati cartea si incercati si cu tatal dumneavoastra. Va stau la dispozitie si cu detalii mai amanuntite -
0
30-03-2008, ora 00:00
lumiv5
Nu este medic/terapeut
lumiv5
buna,
tata meu a fost operat de coxartroza in urma cu un an la Spitalul militar din Cluj, de doctorul Coste. Aceasta in conditiile in care nici un alt doctor nu a vrut sa-l opereze pentru ca are mari probleme cu inima.Operatia e reusita si acolo am vazut cazuri de operatie foarte reusite doar ca tata are si multe alte probleme.Dar va sfatuiesc sa incercati pentru ca este un chirurg ortoped extraordinar.Nu a avut nici un esec.Mult succes pentru ca este o boala foarte pacatoasa si noi ne-am chinuit foarte multi ani cu tata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: