Operatie cu plasa

08-08-2015
Isabela W
Nu este medic/terapeut
Isabela W
Buna ziua, in urma cu aproape o luna am fost operata de a patra hernie ombilicala si a fost nevoie sa imi pun si plasa.. acum 3 zile am facut o plimbare pe motocicleta si am ajuns si pe un drum mai putin favorabil care m-a cam zdruncimat, iar cand am ajuns acasa am simtit o durere in zona operatiei dar care a trecut a doua zi. Intrebarea este: este posibil ca plasa sa se fi desprins sau sa se fi intamplat ceva?
4 comentarii
0
12-08-2015, ora 11:30
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Este posibil sa se intample necazuri la miscari mai bruste, stranut sau tuse puternice, efort fizic mai mare. Va sfatuiesc sa nu mai mergeti cu motocicleta inca 1-2 luni de acum incolo, ca masura de protectie.
0
25-09-2015, ora 00:37
Simona I
Nu este medic/terapeut
Simona I
Buna ziua, am fost operata in urma cu o saptamana de Hernie Ombilicala, mi s-a transmis ca era destul de mare si mi s-a pus plasa, iar la consultul de 7 zile cand mi s-au scos grapele mi-a spus ca am lichid, este destul de umflat la locul operatiei. Nu inteleg bine limba in tara unde locuiesc si nu am intrebat aceste lucruri. De ce s-a strans lichid? Ce pot face ca sa se retraga? Este posibil sa nu se mai retraga acest lichid? Acest lichid ce anume este mai exact? Dupa cat timp, as avea voie sa fac efort fizic, sport? Va multumesc pentru raspunsul ce mi-l ve-ti oferi.
0
25-09-2015, ora 08:22
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Este posibil sa aveti o colectie local ( serom, hematom ). Tineti comprese umede, reci ( ceai de musetel ) si punga cu ghiata. Daca nu se remite, mergeti la control din nou. Pentru reluarea efortului, mai asteptati 2-3 luni de zile.
0
25-09-2015, ora 11:52
Simona I
Nu este medic/terapeut
Simona I
Incep de azi sa ascult sfatul dumneavoastra, va multumesc din suflet pentru raspuns!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul