Operatie de chist ovarian

12-07-2017
Esmerlanda
Nu este medic/terapeut
Esmerlanda
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Luna trecuta pe data de 26 iunie am fost operata de un chist pe ovarul drept.Aveam dureri foarte mari in partea jos dreapta.si am fost trimisa la spital.Era de 40mm.mi s-a facut anestezie totala.Si am avut 3 puncte..la buric si 2 in partea dreapta si stanga.Pe 4iulie mi s-au taiat firele.Si dupa doua zile inca de repaus acasa am mers incet la munca.Lucrez la un restaurant.Si evit inca de ridicaturi dar cand fac multa miscare la munca ma ia cu dureri.Si in ziua de azi dupa deja 2 saptamani am dureri mari la burta.ma doare operatia.Si am niste greturi intense si nu pot manca.asta tot de la anestezie totala.Vreau sa stiu e normal sa ma simt inca asa rau dupa 2 saptamani de la operatie?Inca nu mi-am revenit.Anestezia totala era chiar nevoie pentru un chist? Acum am doar greturi.Nu reusesc nici sa mananc toata ziua.Va multumesc pentru ajutor.Astept raspunsul dumneavoastra pe email.
2 comentarii
0
14-07-2017, ora 23:04
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna seara.
Dupa o interventie chirurgicala abdominala pot aparea astfel de manifestari - digestive sau somatice. In evolutie PO simpla, se remit intr-un interval de timp variabil.
Dar ce tip de interventie chirurgicala vi s-a facut ?
0
15-07-2017, ora 08:45
Esmerlanda
Nu este medic/terapeut
Esmerlanda
Buna ziua.Am fost operata de un chist pe ovarul drept.Dar ma simt si acum chiar foarte rau.Slabita.si nici nu pot manca nimic.Greata asta mare ce o am.Dar ieri am fost la medicul de familie si mi s-a luat sange pentru analize.S-a vazut culoarea sangelui nu chiar buna.Eu sunt plina inca de aceasta anestezie.Poate sa fie ceva gresit cand mi-a facut anestezia?Eu cred ca daca mi-e tot asa rau zilele acestea o sa merg la spital.Nu pot sta asa acasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: