operatie de chist pe glanda hipofiza

27-04-2010
petre ionescu
Nu este medic/terapeut
petre ionescu
buna.sant din cluj si baiatul meu are 15 ani, la RMN s-a vazut un chist pe glanda hipofiza si trebuie operat, v-as fi recunoscator daca imi recomandati si mie un medic specialist neurochirurg care a mai operat asa ceva la copii...cu stima.
6 comentarii
0
27-04-2010, ora 10:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Operatia pe hipofiza prezinta mereu un risc mare si cauza chistului nu este eliminata cu scalpelul. Des dupa astfel de operatii apar probleme gen pierderea mirosului si alte afectiuni greu de reparat.
Inaine de a va opera copilul la varsta aceasta incercati mai intai un tratament homeopat la un medic homeopat bun si cu experienta, caci astfel de chisturi sunt vindecabile. In plus ele cauzate de ceva care la operatie nici macar nu este luat in consideratie. Se indeparteaza chistul dar problema va persista.

Un caz cu tumoare pe creier vindecata homeopat:
http://forum.romedic.ro/prod/mersul_pe_vârfuri_al_băieţelului_meu_la_4_ani_şi_6_luni_042509.html
1
21-08-2010, ora 21:54
dddaa
Nu este medic/terapeut
dddaa
Fetita mea a fost operata cu succes de d-l prof. Florian in urma cu 2, 5 ani de o tumora maligna hipofizara.
In prezent este in remisie. Ce vreau sa va spun: nu pierdeti timpul deoarece daca tumora va creste peste 3 cm va apasa chiasma optica si va determina atrofierea nervilor optici. Totodata daca baiatul are diabet insipid acesta va deveni cronic. In cazul in care ati facut operatia si faceti dozarea hormonala in Cluj va recomand pe d-na Conf. Cristina Ghervan de la Endo-Adulti.-*



(*modificat de administrator)
0
31-10-2011, ora 12:13
dan viorica
Nu este medic/terapeut
dan viorica
si eu am fost diagnosticata cu un macroadenom hipofizar, este nesecretant, dar am 52 ani, imi este tare frica sa ma operez, stau si astept sa se resoarba, poate ca scap de operatie.Am auzit de dna dr de la cluj, vreau sa ajung si eu la dansa dar nu am putere sa fac nimic, sunt in permanenta obosita, apatica, nu mai sunt acea persoana vioaie si plina de viata.Asa se manifesta aceasta boala?Ma gandesc doar la moarte si cum sa termin mai repede cu viata.
0
01-11-2011, ora 13:57
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
prof. de Pal Barzo din Szeged Ungaria, seful neurochirurgiei din clinica respectiva, este foarte bun in acest domenia. are foarte mult pacienti din romania, chiar a invatat sa vorbeasca romaneste destul de bine in ultimii ani
0
02-11-2011, ora 10:12
dan viorica
Nu este medic/terapeut
dan viorica
Multumesc mult. Stii mai multe, se merge cu programare, cu formularul E 112, se plateste spitalizarea ?
Voi cauta pe net, si poate trag o fuga, sa culeg detalii. Oricum frica este pe mine cat capra, nu asi vrea sa se umble la cutiuta mea, am fost internata la neurochirurgie Tm si am vazut multi bolnavi operati la cat(din alte motive) si toti au ramas cu sechele.Multumesc de sfat, daca stii mai mule despre boala sau daca ai cunostinte cu acest diagnostic, sa-mi scrii si mie cum se descurca.Sanatate maxima si toate cele bune sa fie cu tine!
0
22-04-2018, ora 18:12
rammyramona
Nu este medic/terapeut
rammyramona
dddaa la ce varsta a fost operata fetita dvs, ce dimensiuni avea tumora ?.dupa operatie a mai facut tratament sau?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul