operatie de cristalin dupa operatie de dezlipire de retina?

11-07-2011
felicica1
Nu este medic/terapeut
felicica1
Buna ziua. Ma numesc Felicia si am intrat aici sa aflu cateva raspunsuri de la specialisti.

Tatal meu, in varsta de 65 ani, a fost operat de 3 ori de dezlipire de retina.ochiul are in continuare un aspect rosiatic, tulbure iar vederea e in ceata. Acum i se recomanda sa faca o operatie de cristalin.

Va rog frumos sa ma ajuntati cu un raspuns.Este oare necesara aceasta operatie? Va ajuta aceasta la ceva?

Va multumesc.
2 comentarii
0
12-07-2011, ora 14:09
IULIANUS 2011
Nu este medic/terapeut
IULIANUS 2011
DACA PUTETI SA MA LAMURITI CE SE INTAMPLA. OCAZIONAL APARE O DURERE IN DREAPTA STERNULUI CARE SE PLIMBA IN SUS SI IN JOS DE-A LUNGUL STERNULUI PANA SUB GAT APOI IAR COBOARA PANA LA BAZA STERNULUI, DUPA CARE DUREREA SE DUCE PANA IN URECHE SI SE REPETA TIMP DE VREO 2 ORE. DUREREA E COMPARABILA CU DUREREA CA ATUNCI CAND INGHITI RAU, E CA UN NOD. DE SPECIALITATE TINE ACEST SIMTOM? VA MULTUMESC.
0
21-07-2011, ora 15:26
IULIANUS 2011
Nu este medic/terapeut
IULIANUS 2011
Daca puteti sa ma lamuriti ce se intampla? Ocazional apare o durere in dreapta sternului care se plimba in sus si in jos de-a lungul sternului pana sub gat apoi iar coboara pana la baza sternului, dupa care durerea se duce pana la ureche si se repeta timp de vreo 2 ore.Durerea e comparabila cu durea ca atunci cand inghiti rau, e ca un nod. De ce specialiatate din medicina tine acest simtom? Va multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.