operatie de deviatie de sept | Forumul Medical ROmedic

operatie de deviatie de sept

03-12-2008
bebetzica
Nu este medic/terapeut
bebetzica
buna ziua. in cateva zile ma voi opera de deviatie de sept. am insa o mica problema. nu stiu cati bani trebuie sa le dau medicului, anestezistului si asistentei.are cineva idee?astept un raspuns.
9 comentarii
0
03-12-2008, ora 16:36
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Cam ciudata intrebare...
Oricum, daca este o clinica particulara exista niste preturi fixe, iar daca este o institutie a statului, va trebui sa intrebati pe cei care au trecut prin astfel de operatie, acolo in spital!
Normal ar fi sa nu le dati nimic!!Pt.ca atunci cand au devenit cadre medicale, erau constienti ca trebuie sa aiba grija de sanatatea populatiei si nu sa traiasca din mita acestora!!Dar in Romania daca nu dai, nici nu intorc privirea asupra omului!!Mai mare rusinea!!
0
03-12-2008, ora 16:53
morgan
Nu este medic/terapeut
morgan
Nu MEDICII trebuie sa aiba grija de sanatatea populatiei, ci STATUL (Ministerul, DSP, Spitalele, etc). Iar cei mai multi medici nu traiesc din mita !!! Sunt asistenta medicala si niciodata, eu sau doctorii cu care lucrez nu am pretins ceva pentru munca noastra. Multi pacienti ne baga in buzunar ceva, doar ca sa se asigure ca vor fi tratati mai bine. Ei nu stiu ca vor fi insa tratati la fel ca toti ceilalti. Daca nu sint tratati bine atunci este din vina STATULUI care nu ne furnizeaza medicamente si conditii adecvate ! Noi facem tot ce putem in conditiile data.
Daca-ti face placere sa oferi ceva in semn de recunostinta, este o alegere personala. Se practica in multe tari.
0
05-12-2008, ora 20:51
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
morgan, hai sa fim seriosi...sunt medici intre medici si asistente intre asistente!!Cunosc un caz in care o persoana a fost lasata de izbeliste in spital pt faptul ca nu a dat dreptul!!Culmea trebuia sa si nasca!!Si daca medicii si asistentele ar fi oameni cinstiti, in mod sigur nu ar accepta nici un fel de recompensa materiala din partea pacientilor!!I
Eu nu am auzit sa se practice acest mod de recunostinta decat pe la noi!!Restul sunt clinici particulare, unde iti platesti consultatia si atat si nu mai umple nimeni buzunarele cadrelor medicale!!Poate daca s-ar croi niste halate fara buzunare ar fi mai bine!!!!
0
06-12-2008, ora 10:55
morgan
Nu este medic/terapeut
morgan
cum ai spus, , exista medici si medici, , dar sa nu facem din exceptii, regula. Daca exista medici si asistente care conditioneaza spaga, atunci tot vina sistemului este ca nu epureaza spitalele de colegii nostrii nesimtiti.
0
10-12-2008, ora 22:28
bebetzica
Nu este medic/terapeut
bebetzica
intre timp m-am operat..au fost zile de cosmar dar acum sunt bine
0
05-02-2010, ora 22:28
lili_cirstea
Nu este medic/terapeut
lili_cirstea
sotul meu are deviatie de sept, si un medic ORL -ist ne-a spus ca nu mai poate face operatie pentru ca are 40 de ani, si la varsta aceasta nu se mai poate face nimic. Noi am vrea sa consultam si alti specialisti, si vrem sa stim daca este cazul...
0
14-02-2010, ora 16:45
anidaionescu
Nu este medic/terapeut
anidaionescu
Bebetzica, spune-mi te rog, tu cati bani ai dat medicului si anestezistului? Am si eu programare la un spital de stat si nu stiu cati bani sa pregatesc!
0
20-06-2010, ora 00:49
alina.vasilescu
Nu este medic/terapeut
alina.vasilescu
M-am operat acum 2 sapt la un spital de stat si am dat 100 euro la medic si 100 ron la anestezist- cu toate ca nu trebuia sa platesc nimic.Oricum...cu cat dai mai mult cu atat este mai bine(sunt mai atenti) in special asistentele.Dupa operatie am stat o zi la reanimare si nu s-a uitat nici o asistenta la mine...dabea m-au ajutat sa-mi clatesc gura cu apa... a fost groaznic...daca nu dai banuti, suferi.
0
08-08-2010, ora 21:08
patricia94
Nu este medic/terapeut
patricia94
Buna ziua am o problema.am fost zilele trecute la un medic si mi sa zis ca am deviatie de sept hiper amigdalina de gradul 2 si ca sa ma opereze de deviatie de sept si dupa sa vedem dak imi va scoate si amigdalele dar nu a spus nimik ca am 16 ani a spus ca se poate si ca imi va face anestezie generala, dar am fost la alt medic a doua zi si mia spus ca numai dupa 18 ani ca nu are rost sa ma chinui ed doua ori si ca sami scoata amigdalele acum si sa port aparat dentar dupa dar am purtat deja 3 ani, si mi sa spus ca nu trebuie sa mai port. nu jtiu ce sa fac pt ca respiratia pe nas este foarte dificila cel putin pe dreaptat nu pot deloc sa respir a si mia zis ca am si cornete si mia bagat nijte fasa in nas cu o solutie in ea dar nu lea dezumflat deloc.va rog frumos sa ma ajutati si sa ma lamuriti cat de cat ce e bn sa fac ca tare greu imi este plus ca sfora foarte tare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: