operatie de deviatie de sept | Forumul Medical ROmedic

operatie de deviatie de sept

05-09-2007
gabriela_pl
Nu este medic/terapeut
gabriela_pl
buna. am deviatie de sept si sunt nehotarata daca sa fac operatie sau nu, pentru ca ma tem... FOARTE TARE!!! as prefera sa o fac la Iasi pentru stau aproape.Stie cine un medic bun?.Am auzit de clinica prof. Costinescu de la spitalul sf.spiridon. Daca citeste cineva care s-a operat la el, rog sa-mi raspunda si sa-mi spuna cum a decurs operatia si daca se simte bine dupa. merita sa ma operez? acum am probleme mari pentru ca sunt dependenta de picaturi si nu pot respira. racesc des si am si sinuzita. va rog sa-mi raspundeti. Daca v-ati operat la altcineva si a decurs bine va rog sa-mi raspundeti.astept raspunsurile voastre cu mare incredere. merita sa ma operez? sau mai bine nu?
6 comentarii
0
05-09-2007, ora 00:00
Cosmin_B
Nu este medic/terapeut
Cosmin_B
http://www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=149
Un link bun despre deviatia de sept si cum sa te pregatesti pt. operatie (riscuri.. etc.)
Ca doctor bun am auzit de Dr. Marin Voica de la Spitalul Militar... am citit asta pe un forum... uita-te aici :
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic1844-470.html
0
27-02-2008, ora 00:00
sory20
Nu este medic/terapeut
sory20
buna.nu trebuie sa te temi de operatie pt ca nu e dureros...eu am facut operatia la sibiu dar a fost foarte bine si acum ma simt mult mai bine si nu mai racesc asa des.curaj!!
0
27-02-2008, ora 00:00
gabriela 42
Nu este medic/terapeut
gabriela 42
multumesc pentru raspunsurile dvs. sa stiti ca m-am operat din 13.09.2007 si ma simt foarte bine. Nu a fost dureros ci mai degraba neplacut dupa operatie. dar merita toata suferinta, pentru libertatea pe care o ai dupa aceea. este o alta viata! Nu stiu de ce fac astia atata reclama pe TV pt.picaturi pentru nas, cand ar putea foarte simplu sa spuna: Mergeti oameni buni la operatie!
succes tuturor!
0
24-01-2009, ora 20:41
0000
Nu este medic/terapeut
0000
raspuns pt toti!!
m-am operat de deviatie de sept desi imi era frica(groaza, timp de 10 ani am evitat-o!!) si de micsorare de cornete nazale si ma simt excelent!!! imediat dupa anestezia totala nu am mai avut nici un fel de durere de cap si sper sa nu mai am vreo data!stateam numai cu rinofug-ul dupa mine zi si noapte si ma durea capul de inebuneam! ma urcam pe pereti! si ma mai lua si vomitatul si stomacul din cauza durerilor de cap!!am fost la aprox 8 medici f buni din bucuresti si toti mi-au spus acelasi lucru! asa ca daca aveti aceleasi simptome si medicii asta va recomanda, nu mai stati pe ganduri pt ca nu doare deloc!!! sunt neplacute mesele(tampoanele) din nas 1zi sau 2 dar va asigur ca merita!! inzecit!!! m-am nascut a doua oara!! cat despre rinofug: adio!!
va doresc multa sanatate atat voua cat si minunatilor medici!!! dumnezeu sa ne ajute!!
0
25-02-2009, ora 19:28
furtuna.viorel
Nu este medic/terapeut
furtuna.viorel
M-am operat de deviatie de sept am suportat dureri de nedescris in timpul operatiei am primit asigurari ca nu o sa mai fie probleme dar dupa 5 ani nu mai pot sa respir cemi recomandati
0
06-04-2009, ora 11:45
gabriela 42
Nu este medic/terapeut
gabriela 42
pentru viorel
Nu stiu cum a decurs operatia ta dar cert este ca nu a reusit. Trebuie din pacate sa mergi la un alt specialist si sa vezi ce-ti recomanda. Probabil o noua operatie. Nu stiu insa de ce te-a durut asa de tare in timpul operatiei, cand aceasta se face cu anestezie totala si nu doare in timpul, ci după, la scoaterea meselor, dupa operatie la 3 zile. Iti recomand Targu Mures, sau daca esti din Moldova, Spitalul Sf Spiridon, dr. Cobzianu - are si cab particular. Eu m-am operat la Sf Spiridon si a fost f.bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: