operatie extirpare glanda tiroida

174 comentarii 1 2 ..... 456 Înainte ›
0
23-05-2012, ora 09:44
Cristian M
Nu este medic/terapeut
Cristian M
Buna tuturor,

Avand in vedere ca opiniiile voastre au fost de mare ajutor o sa va scriu cum a decurs si operatia mea. Am fost operat pe 9 mai de catre Dr Bogdan Stanescu. Prima zi internare - se va lua sange pt analize apoi se merge in salon. Dupa cazare se face EKG si poza la plamani, apoi in jur de ora 12-13 in functie de cum termina doctorii operatiile din ziua respectiva se intra la consult la dr anestezist si dr chirurg.Daca nu sunt alte probleme de sanatate esti informat cand vei fi operat a doua zi (se spune o ora estimativa cand intri). Daca sunt probleme cu inima sunt sanse mari sa nu opereze. Eu am intalnit caz in salon care a fost externat in aceeasi zi- risc de infarct.
Dupa consultul doctorilor fiind din Bucuresti am fost lasat sa plec acasa si am revenit a doua zi la 7 diminineata. Din pacate in operatie am intrat pe la 13 deci asteptarea a fost destul de mare (stiam ca intru in jur de 10). Operatia a durat 1 ora si a fost extirpata toata tiroida eu avand un nodul de 3 cm pe lobul stang.Decizia de extirpare totala a fost luata cam inainte de operatie - in timpul operatiei doar confirmanduse necesitatea. Mai bine totata decat sa ma reintorc peste cativa ani. Dupa operatie se sta la terapie intensiva pana a doua zi la ora 7 dimineata cand esti dus in salon. In momentul in care ai ajuns in salon pt o recuperare rapida trebuie sa incepi sa mananci, sa consumi lichide si plimare multa. Eu am avut dureri mari de spate, ceafa si dureri in gat (gen amigdalite, nod in gat). Este cam greu cateva zile dar trece. Dupa orice ora de somn ma simteam mai bine. La o ora mai ieseam prin curtea spitalul si mai ma plimbam sau pe coridoarele spitalui. Seara chiar am iesit din spital la o plimbare prin imprejurimi in jurul spitalului. - e ok dar distante scurte si cu insotitor (a fost cam greu la intoarcere). In aceeasi zi au fost scoase niste copci si schimbat pansamentul iar a doua zi a fost scos drenul si restul copcilor apoi externare. Eu la ora 9 dimineata (a patra zi de internare) deja eram in drum spre casa. In principiu ma simt bine acum la aprox 3 sapt am ramas ragusit (sper sa treaca la un moment dat) operatia arata bine doar ca inca e umflat unde era inainte nodulul. Se observa o imbunatatire de la o zi la alta. Operatie nu e grea dar nici usoara cum au zis ff multi prin spital. Mult succes celor care se opereaza. Nu amanati ca e mai bine mai devreme cand nu sunt complicatii.Concediul medical se da de la spital (3 sapt cu operatie cu tot) si rechemare la control plus rezultat biopsie la o luna. Bafta, Cristi
0
30-09-2012, ora 05:58
Ashllne
Nu este medic/terapeut
Ashllne
Buna ziua, de doi ani de zile ma confrunt si eu cu problema asta a glandei, am 20 de ani. Am fost la aproape toti medici din constanta, dar nimeni nu a putut sa imi dea un diagnostic concret. Uni au zis ca nu am noduli, alti ca am, uni ca e ereditara, alti ca e autoimuna, in final sa vad ca am noduli si ca nu ereditara.Am aflat de un doctor de la spitalul Parhon, dr Constantin Dumitrache, am facut programare, analize biopsie.si nici un diagnostic pentru ca a trecut un an de atunci si nu mai prind nici o programare acum astept sa ma progrmaze anu viitor in ianuarie...TSH meu este de vro 3 sau chiar 4 ori mai mare, am lu at 3 luni eutyrox si m am ingrasat cam 10 kg, dupa asta am oprit pastilele, sunt ragusita, inghit foarte greu, ultima oara aveam cam 6-7 noduli, dupa fiecare ecografie mai apare cate unu, sau mai nou zone de necroza...uni doctori au zis sa nu ma operez ca sunt inca tanara si nu e inca de operat, ca sa imi zica pe urma ca daca ma operez nu mai pot avea un copil si sa astept pana o sa fac unu, sunt sanse ca sa mi se regleze organismul.acum pot numai sa astept...imi puteti da alt sfat ?ce as putea sa mai fac?
0
05-10-2012, ora 22:54
andree99a
Nu este medic/terapeut
andree99a
Buna Rox. Te rog din suflet sa imi spui daca vrei cat de substantiale au fost "atentiile" pe care le-ai dat. Prietenul meu urmeaza sa mearga sa se opereze la acelasi spital si m-ar ajuta extrem de mult o suma exacta..Multumesc din suflet si scuze de insistenta
0
09-10-2012, ora 14:25
gncmeli
Nu este medic/terapeut
gncmeli
Buna sunt operata de 2 saptamani la glanda tiroida, extirpata total, operatia am facut-o la cluj la oncologie la dr achimas un om cu suflet enorm ca de altfel toata echipa dansului.Nu pot sa am decat cuvinte de lauda despre acesti medici care isi fac meseria cu daruire.Operatia a decurs bine 2 ore, o zi pe terapie dupa care se merge pe salon, dureri in gat care se amelioreaza cu strepsils ptr interior si multe calmante care ti se fac acolo ptr dureri exterioare si mult calciu pe vena ptr amorteli, 4 zile de spitalizare dupa care am plecat acasa ptr refacere acestea sunt si zilele in care te simti un pic mai slabit.Vreau sa va spun ca eudupa 4 zile de leneveala acasa mi-am reluat activitatile zilnice adica copil, casa cu exceptia ca nu ridic greutati.Am uitat sa precizez ca am 33 de ani si in afara de o mica jena de la cicatrice si niste furnicaturi din cauza lipsei de calciu care se rezolva lund calciu zilnic nu imi vine sa cred ce bine ma simt.acum astept rezultatul biopsiei peste 2 zile sper din tot sufletul sa fie bun.Am emotii la operatie sau gasit ganglioni de 5 cm.sper ca v-am fost de ajutor am sa mai revin cu detalii.
0
10-10-2012, ora 09:48
rox_yo
Nu este medic/terapeut
rox_yo
Buna, andree99a


Atentiile nu au fost substantiale absolut deloc, nu prea am avut banii si dintr-un salariu de 9 milioane imagineaza-ti k l-am impartit si am dat asa doctor chirurg 150 lei, dr rezident 50 de lei, dr rezident 50 de lei, anestezis cred ca tot 150 de lei si restul cate 5-10 lei la asistente pentru a-mi fac o injectie de durere, sau sa-mi schimbe bandajul si in rest multa sanatate si-un praz verde.
Pana la urma nu conteaza cati banii le dai daca fac treaba de mantuiala, eu am dat cat am avut si am o operatie care abia se mai vede, e frumoasa si dreapta.

Bafta
0
10-10-2012, ora 09:52
rox_yo
Nu este medic/terapeut
rox_yo
Buna, Ashllne

Iubita mea mica, nu este adevarat ca nu mai poti face copii. Nu exista asa ceva, ia-ma pe mine ca exemplu, in martie 2012 cand m-am operat aveam 28 de ani, in august am facut 29 de ani si sunt deja graviduta in 2 luni aproape. Am scos toata tiroida pentru intradevar nu aveam voie sa fac copii.
Si tine cont ca eu niciodata nu am rasmas gravida din cauza tiroidei si acum la 6-7 luni de la operatie deja o sa fiu mamica.
Deci, ink o data nu conteaza varsta, conteaza sa faci ce este mai bine pentru tine.


Numai bine,
0
30-10-2012, ora 20:45
magdalina
Nu este medic/terapeut
magdalina
Buna seara, am un nodul pe lobul drept tiroida cu functie hormonala buna, imi doresc foarte mult un copil iar medicul la care am fost ieri si care mi-a spus ca nodulul s-a marit cu 4 mm, mi-a precizat ca trebuie sa ma operez pt ca nodulul se poate activa in timpul sarcinii si sa devina hipereactiv lucru care poate dauna atat mie cat si bebelului, sunt foarte demoralizata in conditiile in care incepusem analizele si vitaminele de rigoare pt conceptie, mi-a taiat craca de sub picioara ca sa zic asa, pana acum nici un medic din cei 4 la care am fost nu mi-a spus ca pot avea probleme pe viitor in timpul sarcina.s-a mai confruntat cineva cu asa ceva, va rog un sfat.oare dupa ce ma operez nu pot da in hipotiroidie si sa am si atunci probleme in sarcina, am auzit ca poate da retard mental la fat si alte grozavii de astea dak devine hiporeactiva.plus ca mi-e frica de anestezie.de ieri plang intruna
0
08-11-2012, ora 18:14
Chris-tin
Nu este medic/terapeut
Chris-tin
Buna seara!

Am tot citit in ultima perioada despre Glanda tiroida...in urma cu 3-4 ani am urmat un tratament in urma consultarii unui medic endocrinolog. Doi ani am urmat tratamentul si analizele nu ieseau niciodata bine. Eram obosita mereu, dormeam enorm de mult, aveam palpitatii la inima, urcam doua etaje si simteam ca-mi iese inima din piept, ca nu mai pot respira. Vreau sa precizez ca in urma tratamentului ma simteam mult mai rau decat inainte. Acum, ma simt mai bine, desi am intrerupt tratamentul de tot, nu mai iau nimic si nici nu am mai facut analize de ceva timp, gusa este, insa pot respira, nu ma deranjeaza decat estetic. Cand am mers prima data la consult mi s-a spus ca mi s-a declansat la nastere, insa pana acum 3-4 ani nu m-am simtit deloc rau. Mi-e teama de rezultatul analizelor pe care le voi face in curand... Mi se recomandase si mie sa fac operatie.
0
16-11-2012, ora 20:23
magdalina
Nu este medic/terapeut
magdalina
Buna seara din nou, ca sa ma linistesc am fost direct la parhon si am stat de vb cu Dr Ghemigian, un om de nota 20, mi-a spus ca nu e problema dak vreau sa raman insarcinata dar dupa, tot va trebui sa ma operez, insa pana atunci trebuie musai facuta o biopsie.Am fost la dr.Ioachim cel care se ocupa de punctii, sa-mi fac o programare, ca medic o fi bun dar ca om lasa de dorit, foarte recalcitrant si plin de el, in fine...important e ca, cu chiu cu vai am reusit sa-mi fac programarea mult dorita, intrebarea mea este dak cinva a mai facut biopsie si cat costa, ma intereseaza pt ca el se grabea si mai ca val-vartej ma dat pe usa afara...ce sa-l mai intreb de pret ca mi-a spus de la obraz ca am avut noroc ca m-a primit si ca asteapta recompensa cand vin pt analiza.Am tot cautat pe net pret ceva dar nu gasesc nimic, poate cineva si-a facut biopsie la parhon sau in alta parte, dak mi-ar spune macar cu aproximatie cati bani tre sa dau as aprecia foarte mult.Astept raspunsurile voastre, multumesc.
0
12-04-2013, ora 16:57
gabi_martinel
Nu este medic/terapeut
gabi_martinel
Am si eu programare la Parhon pt. operatie de extirpare a glandei tiroide la dr. Brasoveanu.S-a mai operat careva la el?Nu gasesc nimic despre dansul pe aici!
0
21-04-2013, ora 15:25
AlexandraIon
Nu este medic/terapeut
AlexandraIon
Buna fetelor rasfoind pag acestui forum am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma alatur voua. Am 23 ani sunt din Constanta si ca si voi am probleme cu tiroida. In urma cu vreo 3 ani am facut niste analize care mi+au iesit bine zic dr insa la ecografie dna dr mi+a zis ca nu stie cati nodli sa treaca pe foaie, deoarece sunt fff multi si mici si mari, mi-au dat eutirox l-am luat o perioada apoi am incetat sa-l mai iau, nu am dat importanta. Acum ca vad ca donsoara gusa se afirma tot mai tare ma gandesc sa fac din nou analizele si sa cer sa ma operez. Nu pentru ca e ceva inestetic ci ptr ca obs ca sunt nervoasa tot mai des, am un fel de junghiuri in torace( nu imi da voie sa trag aer in piept, am senzatia ca pocneste ceva), iar la inghitire e un mare disconfort iar de 3 zile ma doare tot gatul si nu durere de rosu in gat, cat despre viata sexuala nici numai poate fi vb, aici cred ca sunt hormonei sub mediu.
Nu stiu care si cum sunt procedurile si daca se opereaza in Constanta. se poate opera si cu laserul?Ppana acum am facut analizele la provita2000( stadionul de pe primaverii) Acum nu stiu unde sa le fac, ce ma sfatuiti?Sa luam in considerare si finantele.
0
09-05-2013, ora 17:35
Adi 1980
Nu este medic/terapeut
Adi 1980
Buna ziua! De 1 an si 3 luni ma confrunt cu tulburari de anxietate si tulburari de panica.Am tinut doua randuri de tratament care nu mi-au mers iar acum sunt la al 3-lea rand cu frontin, anxiar si haloperidol dar tot nu ma simt bine acest tratament ol ti de 3 luni. In urma cu 6 zile am intrat pe net la simptomele pe care le am si multi recomandau sa-mi fac un set de analize la tiroida si asa am si facut si anume TSH rezultat 23, 03 val de referinta 0, 27-4, 2 ; T4 rezultat 53, 01 val de ref 66-181 ; FT4 rezultat 9, 1 val de ref 12-22 ; Anti TPO rezultat 115 val de ref 34; Va rog frumos daca puteti sa-mi dati un raspuns daca intr-adevar simptomele care la intampin au legatura cu hipotiroidismul dupa setul de analize primit.Va multumesc!!!
0
11-06-2013, ora 17:28
myyus
Nu este medic/terapeut
myyus
buna ziua, as vrea sa-i raspund lui gabi_martinel, asta in cazul in care nu a apucat sa se opereze la dr. Brasoveanu. Eu m-am operat de tiroida la dr. Brasoveanu la Parhon in 5 dec.2012, pentru mine operatia a fost o reusita, este un om extraordinar. Dupa 6 luni de la operatie eu ma simt foarte bine ( asta pana la urma conteaza si de doctorul endocrinolog care te supreavegheaza si de ce tratament iti prescrie ). Eu am avut hipertiroidie sindromul Basedow Graves, imi pare rau ca nu m-am operat de la inceput ca nu as mai fii trecut prin atatea. Va doresc multa sanatate si daca cineva are intrebari despre operatie va raspuns cu placere.
0
17-06-2013, ora 13:33
mihaela64
Nu este medic/terapeut
mihaela64
buna ziua tuturor.
Vreau sa împărtăşesc experienţa mea tuturor celor interesaţi.
Sunt mama unei fete de 18 ani.În luna ianuarie a.c. am văzut la fiica mea un nodul pe tiroidă / eu cu trei ani inainte mi-am decoperit primul nodul, dar inca nu este nevoie de operatie / Am pornit spre Bucuresti, Institutul Parhon, au urmat analize, investigatii, marcări tumorali / calcitonină / toate in limite normale ; tot ce era necesar. Domnul doctor ne/a spus clar că trebuie operat. Am cerut si părerea chirurgului care a fost aceeaşi. În luna mai am mers la Institut pentru operatie La internare diagnosticul a fost extirpare LTD. În timpul operatiei domnul doctor a iesit şi ne/a spus că a gasit ceva suspect si a scos toata glanda tiroida. Ma gandeam ca a vazut ceva noduli pe pe lobul sting si a scos tot. Dupa operatie totul a decurs foarte bine, fara caderi de calciu sau alte probleme. *Daca va pot ajuta cu relatii suplimentare, oricand. La iesirea din spital am avut un şoc, diagnostic dupa operatie /carcinom papilar. Pentru o mama este cumplit sa auda aşa ceva. A trebuit sa fiu tare si sa/mi sprijin copilul mai departe.Nu i/am spus absolut nimic. Ea se simtea foarte bine inca de/a doua zi după operatie, am ajuns acasa, operatia foarte reusita in două saptamini era vindecata. Au urmat doua saptamani de chin si agonie in asteptarea rezultatului. Am fost la manastirea Prislop, la biserica in fiecare Duminica, am citit Acatistul Maicii Domnului / grabnică ajutătoare. Astazi am sunat pe domnul doctor şi mi/a dat cea mai buna veste din viata mea rezultatul a fost de adenom folicular şi nicidecum carcinom papilar. Imi permit sa va dau si un sfat : Nu va pierdeti speranta, ganditi pozitiv si rugati/va asa cum va pricepeti dvs.
0
29-07-2013, ora 15:55
mermaidC
Nu este medic/terapeut
mermaidC
Buna tuturor!
De curand si eu am fost operata de noduli pe glanda tiroida. Operatia a fost usoara si rapida. Dupa operatie mi-am reveni incet, am avut o iritatie in gat, nu am putut inghite nimic aproape o zi intreaga. Apoi incet, incet mi-am revenit. Dupa 3 zile am fost externata din Institutul Oncologic Cluj. Ii multumesc foarte mult d-lui dr. Neagoe Emilian, d-nei Nuti Pascu si tuturor celor care au avut grija de mine. Sunt cu adevarat profesionisti. Jos palaria in fata lor. Multumesc din suflet tuturor. Dumnezeu sa ii binecuvinteze!
0
06-09-2013, ora 16:29
tzitzi_2007
Nu este medic/terapeut
tzitzi_2007
buna!
Am foarte mari emotii! Am 3noduli si un chist pe tiroida si sunt programata ptr. luna octombie la operatie la spitalul Parhon! Stiu ca nu-i usor, ca orice interventie chirurgicala! Daca puteti sa-mi spuneti va rog, am inteles ca trebe sa-mi cumpar ;tub de dren, hemostatice, analgezice si antiemetice plus acel plasture special pt. pansament! Multa sanatate tuturor!
0
03-10-2013, ora 16:53
eu.doareu
Nu este medic/terapeut
eu.doareu
Buna ziua!

Am descoperit acum 2 ani un nodul pe lobul drept al tiroidei, pana in feb 2013 l-am tinut sub observatie, iar in feb. medicul endocrinolog mi-a spus ca trebuie sa ma operez, pentru ca nodulul a inceput sa-si schimbe structura. Intre timp am mai fost sa consult si alti medici de specialitate in Bucuresti, eu fiind din provincie. In 23.09.2013 am fost la Institutul CI Parhon din Bucuresti sa-mi fac analize. Pentru ca mi-au fost de folos informatiile postate de voi, m-am decis sa scriu si eu pentru persoane care mai sunt in cautarea unor informatii pareri, experiente...Am cerut bilet de trimitere la medicul de familie si cu adeverintade la locul de munca m-am dus la Parhon.( bineinteles ca mi-am facut inainte programare la dr. endocrinolog Cucu) si m-am dus pregatita pentru internare stiind ca analizele sunt gratuite daca sunt facute in timp ce esti internata, pentru ca pe seit-ul institutului sunt afisate si preturile care nu sunt deloc mici. Am ajuns la medic, ma consultat iar apoi m-a trimis la fisier sa-mi fac internarea, acolo am platit doar 10 lei. Medicul mi-a scris pe fisa de internare toate analizele de sange: hemoleucograma completa, gliecmie, colesterol, fier, tsh, vsh, ft4 si inca cateva pe care nu le mai retin. Apoi m-a trimis la ecografie, scintigrafie, punctie.Vreu saprecizez pentru cei care nu sunt din provincie ca este necesara internarea macar pentru o noapte. Eu nu am dormit-o in spital, am solicitat cazare la domiciliu pe perioada internarii( la rude in Buc.) Pentru punctie a trebuit sa ma programez la dr.Ioachim, un dr deloc amabil, foarte taios care nu te tine de vorba daca nu vi in timpul programului pe care il are el afisat pe usa. Dar ne fiind din Buc. am insistat sa merg sa vb cu el.Pot spune ca am avut noroc, e in functie de toanele lui daca te primeste sau nu, pe o pers de langa mine a refuzat-o. Asa ca am asteptat momentul de-a vb. obtinand in cele din urma programare.Acum astepte peste 1 sap sa merg la Buc. si sper din toata inima sa fie bine. Pt ca la scintigrafie dr. a zis ca nodulul e rece ( nu capteaza iod) si ca punctia va fi concludenta, adica daca merg la operatie sau mai il tinem sub observatie.Nodulul are dim 19/11mm. O sa mai revin cu alte informatii. Va doresc sanatate si credinta ca totul va fi bine!
0
04-03-2014, ora 19:06
Nanuka
Nu este medic/terapeut
Nanuka
Cum sa-mi opresc frica???emotiile???Cum sa anunt familia?

Azi, dupa ce am primit rezultatele, m-am prezentat la endocrinolog.Dupa ecografie, medicul a oftat, s-a uitat indelung la mine si a spus:Nu o sa ascund, e destul de grav, aveti nevoie de operatie urgent!
Pe ambii lobi am noduli, dar grav este un nodul(formatiune) neomogena de 30mm intens vascularizata.M-a trimis la Parhon.

Mi-a spus sa caut un chirurg bun, pentru ca operatia v-a fi destul de complicata. Eu sunt o persoana destul de echilibrata, dar de data asta am clacat, nustiu de unde sa incep.Ma puteti ajuta?
0
05-03-2014, ora 19:33
lavteo
Nu este medic/terapeut
lavteo
Nanuka, nu dispera. Nodulii pot fi absolul inofensivi. Numai analiza anatomo-patologica poate spune de ce natura sunt. In legatura cu operatia, eu m- am operat la dr Stanescu, este un dr cu multa experienta, mai este si dr Ghemigean care e sef de sectie dar la care am impresia ca se ajunge mai mult prin intermediul sotiei care e si ea endocrinolog. Dr care te.a vazut nu ti.a dat o recomandare?
0
06-03-2014, ora 14:01
Nanuka
Nu este medic/terapeut
Nanuka
Multumesc frumos, Lavteo. Dr care m-a vazut, mi-a facut exact aceiasi recomandare-dr Bogdan Stanescu. Doar ca, nu reusesc sa-l gasesc.Eu sunt din provincie, am incercat sa sun la spit Parhon, la tel afisate nu raspunde nimeni.Am scris un e-mail-nici un raspuns.Am incercat sa-mi fac o programare la clinica privata, unde activeaza d.dr, dar pana pe 13 mai nu mai au locuri.

Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, cum pot sa fac programare la dr Stanescu sau la dr Ghemigean?Este necesar sa ma deplasez la Bucuresti si pentru programare? Multumesc.
0
12-03-2014, ora 19:54
deea9990
Nu este medic/terapeut
deea9990
Buna seara,
Sunt ceva mai in varsta, dar am incercat aceleasi senzatii cand mi s-au descoperit nodulii pe tiroida (unul mai mare si vascularizat). Trebuie sa incep cu programarea la un medic bun! Am citit comentariile postate si ma ingrijorez din ce in ce mai tare, se pare ca nu merge prea simplu. Orice informatie privind programarea ma poate ajuta (sunt din provincie). Multumesc.
0
23-04-2014, ora 15:03
anitakolcsar@gmail.com
Nu este medic/terapeut
anitakolcsar@gmail.com
buna ziua, ma numesc Anita am 24 de ani sunt din hateg am si eu un macronodul LTD de 4 cm adica o aveam de 3 ani cand eram insarcinata de aceea nu mam operat acuma are baietelul meu 1 an si 10 luni si mam hotarat sa merg sa ma operez fiindca eu asa vad ca mia mai crescut e ca un mar in afara dar mie frica de operatie fiindca nu stiu dc raman fara voce, sau daca am cancer oare e posibil sa am cancer si sa numi dau seama????va rog care a mai trecut prin asa ceva, , , , ???
0
25-06-2014, ora 22:01
JulyCris
Nu este medic/terapeut
JulyCris
Buna Anita. Cam tarziu un raspuns pt tine, dar eu sunt p.aici de vreo 3 zile. Principalul sfat...nu te gandi la cancer! Du.te, fa.ti investigatiile necesare si opereaza.te daca e cazul. Eu sunt operata de 7 zile. Nu e o operatie usoara, dar recuperarea e destul de rapida. Acum, depinde de organismul fiecaruia. Bafta'
0
17-07-2014, ora 21:41
anonim0101
Nu este medic/terapeut
anonim0101
Buna seara,
Am si eu un nodul la tiroida, am facut punctie la Parhon, trebuie operat.
SPuneti'mi, va rog, cum ati facut programarea pt operatie, cei care v'ati operat? ati luat legatura direct cu doctorul...sau? Si cam cat a durat?
A teebuit aa va programati si pt terapia cu iod? Ca am.inteles ca stai mult "la coada" si la iod :(
Cei care ati avut nodul, s'a scos doar lobul cu nodulul? Sau toata tiroida??
Va multumesc mult!!
0
13-02-2015, ora 21:53
ionnee74
Nu este medic/terapeut
ionnee74
e de preferat toata tiroida, ca sa nu mai existe probleme.
0
28-03-2015, ora 18:31
skylline
Nu este medic/terapeut
skylline
Hello,

De evitat Dr. Brasoveanu Daniel, un arogant cu nasul pe sus (pleonastic dar asa este). Dupa ora de asteptare (la privat) am intrat in cabinetul lui sa imi spuna NIMIC pe banii mei.
Un NEPROFESIONIST! la asta a dus plecarea medicilor din tara, au ramas doar resturi !
0
14-06-2015, ora 22:30
gabriela_pl
Nu este medic/terapeut
gabriela_pl
Am si eu o intrebare, am doi noduli, acum trei ani am descoperit un nodul pe lobul drept., in timp acesta s-a marit si a aparut inca unul pe lobul stang. Am facut analize, care ciudat au iesit bine, TSH, calcitonina si inca ceva, apoi mi-a facut biopsia din nodulul cel mai mare la care a iesit urmatorul rezultat grupuri sau plaje de tireocite cu nuclei rotund ovalari mariti de volum inegali unii cu nucleol proeminent si citoplasma abundenta cu limite celulare distincte (oncocite) Unele celule contin pigment de hemosiderina intra-citoplasmatic. Fondul frotiurilor reprezentat de redus coloid dens amorf bazofil alaturi de rare macrofage spumoase, limfocitem PMN-uri in eritrocite. Frotiurile pot corespunde unui neoplasm folicular cu celule oncocitare (sistem Bethesda clasa IV-BIV) Mi s-a recomandat operatia, si nu stiu ce sa fac. Astept raspuns.
0
18-06-2015, ora 16:17
JulyCris
Nu este medic/terapeut
JulyCris
Buna Gabriela! Am sa fiu scurta. Am exact un an de la operatie...tiroidectomie totala. Rezultat biopsie...carcinom papilar. Sa stii ca si analizele mele inainte de operatie au fost foarte bune. Totul era in limite normale. Doar nodulul acela a fost pacatos. Recomandarea mea...mergi si te opereaza. Diagnosticul tau e cam clar."Frotiurile pot corespunde unui neoplasm folicular cu celule oncocitare". Nu lasa boala sa avanseze. Este un cancer neagresiv cu prognostic bun, dar lasat pe loc, inainteaza in stadiu si da metastaze..Dupa operatie, vei primi cel mai clar raspuns, cand va fi gata biposia. Daca si la biopsie iese acelasi rezultat, apoi urmeaza terapia cu iod radioactiv... E greu, dar e necesar. Sanatate multa!
0
18-06-2015, ora 17:43
danielagorgan
Nu este medic/terapeut
danielagorgan
Buna tuturor,

Sunt din Cluj Napoca si nu de mult timp am fost diagnosticata cu Hipotiroidism si noduli tiroidieni, drept urmare m-i s-a sugerat operatie de urgenta. Acum sunt in faza in care caut recomandari cu privire la medicul care urmeaza sa ma opereze. Am auzur de Dr. Prof. Val Munteanu ca este printre cei mai buni, dar Spitalul CFR unde el opereaza se spune ca, conditiile sunt deplorabile. Am mai auzit si de Dr.Prof Ciuce Constantin, Olteanu Gabriel si Sever Ionescu. Daca aveti recomandari v-as ramane profund recunoscatoare.
Sanatate multa tuturor!
0
18-06-2015, ora 19:30
gabriela_pl
Nu este medic/terapeut
gabriela_pl
Multumesc July, totusi ai putea sa-mi spui mai multe despre cum te simti acum? Nu este si alta solutie? Eu nu ma simt foarte rau doar ca obosesc cam repede am dureri in zona nodulului care iradiaza pana in umar, probleme cu inima...Dar toate sunt suportabile. Dupa operatie cum este?
Adaugă un comentariu / răspuns
174 comentarii 1 2 ..... 456 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  • Viața pacienților cu afecțiuni tiroidiene este afectată chiar și după stabilirea unui tratament
  •