Operatie rinichi - va rog ajutati-ma !!!

14-09-2010
Loredana P.
Nu este medic/terapeut
Loredana P.
Mi-am facut niste analize de rutina unde s-a descoperit ca am :
1. Infectie urinara cu E-coli - si pt. asta mi s-a dat antibiotic Zinnat 500 mg pt.7 zile, 2 pe zi ;
2. Iar la ecografie mi s-a descoperit o piatra de 15 mm. Solutia doctorului a fost o operatie, m-am uitat pe net si am vazut ca se numeste "nephrolithotomie percutanată", in care se face o mica incizie si se scoate piatra. Maine trebuie sa sun pt. o programare la urografie.
Intrebarea mea este urmatoarea : sa fac aceasta operatie sau la aceasta pietricica merge si operatia cu ultrasunete ( mentionez ca am avut acum 3 ani - acum am 20 de ani - o petricica de 7 mm pe care am eliminat-o cu aceasta operatie cu ultrasunete ? De asemenea mentionez, poate ajuta aceasta informatie, cand aveam 12 ani am fost diagnosticata cu hidronefroza de gr.2, si acum la ultimele analize mi s-a spus ca e de gr.1. Va rog sa-mi raspundeti, pentru ca realmente sunt ingrijorata, vreau sa gasesc solutia potrivita pentru rezolvarea problemei mele. Va multumesc anticipat !
1 comentarii
0
04-03-2011, ora 19:49
AlinaStoichiciu
Nu este medic/terapeut
AlinaStoichiciu
si eu am o piatra de 12 mm...si ma gandeam tot la litotritie...tu ce ai facut pana la urma cu piatra?a mers asa.sti cumva pt urografie la fundeni te interneaza sau faci analize inainte de asta...(urografie)?
mersi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.