Operatie tiroida

19-05-2014
AnamariaConst
Nu este medic/terapeut
AnamariaConst
Buna ziua tuturor, am si eu o intrebare..sau de fapt 2:)...il cunoaste cineva pe dl.dr Brasoveanu de la Parhon? In septembrie sunt programata pt operatie si sunt putin speriata...nu stiu nimic de dl.doctor..Sora mea a fost operata acum 5 ani la dr.Stanescu dar din pacate dansul nu mai este in spitalul de stat. Astept pareri de la persoane operate recent...cum a fost la operatie, costul operatiei...etc. Va multumesc frumos!
1 comentarii
0
23-06-2014, ora 12:50
JulyCris
Nu este medic/terapeut
JulyCris
Buna Anamaria! Eu sunt operata de 6 zile. Nu m-a operat dr Brasoveanu. Ce pot sa-ti spun...nici "nu e nevoie" sa-l cunosti, se pare ca asa se procedeaza acolo. Nici eu nu l-am cunoscut pe medicul care m-a operat pana in ziua internarii. In fine...nu vreau sa intru prea mult in detalii d-astea. O sa fii operata fara doar si poate si gata. Cat despre costuri...nu sunt extraordinare. Fiecare da cat poate si cat are. Acum 6 zile, pt dr operator se dadeau intre 6 si 7 milioane(daca ai 10, 12, 15, nu va zice nu dar nu se merita, crede-ma), anestezistul intre 150-300, rezidentul(nu stiu daca dr Brasoveanu are, al meu a avut), 50-100 ron. Apoi, asistenta care pune branula, 30 ron, asistenta care te duce la sala de operatii, 20 ron, apoi asistentele din terapie cate 20 si pt infirmiere 10 ron. Fetele sunt f dragute.La pansat, 10-20 ron.
Despre operatie ce sa-ti spun.mi s-a spus ca va fi o interventie banala, dar n-a fost deloc asa.Nu vreau sa te sperii dar mie mi-a fost destul de rau. Operatia in sine nu m-a durut.Te bombardeaza cu calmante dupa.Dar m-a durut f tare si inca ma doare in gat, cand inghit(de la intubatie), umerii, ceafa f tare si tot capul.Sper sa scap repede de dureri. Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  • Viața pacienților cu afecțiuni tiroidiene este afectată chiar și după stabilirea unui tratament
  •