Operatie varicocel

21-11-2009
gugulea
Nu este medic/terapeut
gugulea
Buna ziua.
Banuiesc ca sunt suferind de varicocel (regasesc la mine simptomele publicate pe net specifice acestei boli) numai ca ma aflu in urmatoarea situatie: recent am fost diagnosticat cu ulcer duodenal bulbar si abia am inceput tratamentul. De asemenea nu am un cas platit in acest moment. Va rog sa imi spuneti daca operatia de varicocel (presupunand ca nu mi-am gresit autodiagnosticul) se poate face desi sunt bolnav de ulcer si urmez un tratament si daca scap platind la cas pana la sfarsitul anului sau mai sunt si alte taxe de platit. Personal as vrea sa scap cat mai curand...
2 comentarii
0
22-11-2009, ora 19:02
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu, doar la CAS trebuie sa mergi si sa vezi cat ai de platit. Nu ai nici un fel de venit? Sau poate sotia este asigurata... Apoi cu dovada platii mergi la MF si soliciti un bilet de trimitere la chirurg - diagnosticul de varicocel trebuie confirmat de acesta...[ sa nu lasi dovada platii la CAS in original la MF ci un xerox ].Daca ramane valabil diagnosticul te poti opera fara nici o problema, chiar daca ai ulcer.Numai bine!
0
23-11-2009, ora 03:58
gugulea
Nu este medic/terapeut
gugulea
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul