orgasm in somn?

24-09-2008
maru
Nu este medic/terapeut
maru
pot avea orgasm in somn si in realitate nu?
exista asa ceva?.
4 comentarii
0
24-09-2008, ora 00:00
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
se poate în somn, dar probabil simţi şi în realitate ceva
0
24-09-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Da, mai mult in vise!!!!!
0
24-09-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)) sigur ca da ;))
0
05-10-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
ORGASME IN VIS

Chiar daca barbatii pot oferi dovezi palpabile ale unei astfel de experiente, aceasta nu inseamna ca femeilor le este refuzat privilegiul de avea orgasm in timp ce viseaza (cu ochii inchisi). In plus, orgasmele nocturne sunt traite cu o intensitate mult mai mare de reprezentatele sexului frumos. Acestea se pot trezi transpirate, epuizate si crezand cu tarie ca a fost mai mult decat un vis.

Ceea ce este interesant la orgasmele in timpul somnului este ca ele apar fara a fi nevoie de vreun fel de stimulare fizica. Uneori visam ca avem un orgasm si avem unul in acelasi timp. Ele pot fi insotite de contractii vaginale puternice sau nu.

De cele mai multe ori visele erotice apar atunci cand o femeie isi incepe viata sexuala, dar nici femeile mai experimentate nu duc lipsa. O simpla intalnire romantica poate aprinde scantei si poate conduce astfel la fantezii nocturne.

Teologii medievali au postulat existenta unor demoni numiti "incubi" care faceau sex cu femeile in timpul somnului oferindu-le acestora orgasme nocturne. Vrajitoarele din acea perioada chiar pretindeau ca ar face dragoste cu diavolul in timpul somnului (daca asta se poate numi dragoste•)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: