Orgasmul, intrebare foarte interesanta

19-02-2017
marinastamate
Nu este medic/terapeut
marinastamate
Prietenul meu are 25 de ani si spune ca nu mai simte aceleasi orgasme pe care le simtea la varsta de 14 ani cand a descoperit masturbarea.

Pur si simplu spune ca placerea data de orgasme e cam jumate fata de intensitatea placerii de atunci.

Ar vrea sa stie daca acest lucru e normal ? odata cu varsta scade placerea sexuala ? mentionez ca nu este deprimat si nici stresat, ci a spus ca pur si simplu a simtit orgasm cu placere mare doar in primii ani de masturbare
4 comentarii
0
19-02-2017, ora 08:36
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Ar trebui sa inceapa de pe acum sa ia masuri, pt a nu ajunge mai tarziu sa regrete la fel ca mine... Eu am 27 de ani, iar de mai bine de 7 ani sufar de anhedonie sexuala, datorita masturbarii excesive din copilarie si adolescenta. Eu am inceput sa ma masturbez chiar mai devreme fata de iubitul tau, am inceput pe la 11 ani, cand testiculele si prostata nu erau foarte bine dezvoltate, judecand prin faptul ca ajungeam la orgasm fara sa ejaculez. Abia pe la 13 ani a aparut ejacularea si tot atunci am descoperit si pornografia, iar restul e istorie... Daca ar fi sa fac o analogie, as asemana anhedonia sexuala cu toleranta la drog pe care o experimenteaza dependentii de heroina, spre exemplu. Dupa cativa ani de abuz, receptorii neuronali se desensibilizeaza, iar drogul nu mai produce acelasi efect de "high". Anhedonia sexuala e intalnita si in randul dependentilor de droguri. De asemenea, mai poate fi si un efect secundar al tratamentelor antidepresive.
0
19-02-2017, ora 08:56
david90
Nu este medic/terapeut
david90
P.S. Daca iubitul tau are acum orgasme la 50% din intensitatea celor din adolescenta, in cazul meu, acestea au ajuns, gradual, in decursul unui an si jumatate, la 0%, si aici au stagnat pt inca 6 ani (deci in total 7+ ani).
0
19-02-2017, ora 20:11
marinastamate
Nu este medic/terapeut
marinastamate
Si atunci ce sa faca ? ca sex sau masturbare e tot aia
0
19-02-2017, ora 20:45
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Sa faca mai rar sau deloc, macar pt o perioada de cateva luni, un an, iar la final sa observe daca s-a imbunatatit ceva. De asemenea, sa doarma suficient in fiecare zi, sa nu faca nopti albe, sa faca sport regulat si sa manance sanatos. Si sa evite alcoolul. De alte droguri nici nu e cazul sa mai spun, ca se subintelege.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: