Orhita sau altceva ?

31-08-2015
george25
Nu este medic/terapeut
george25
Buna ziua. Am o problema la testiculele mele. Am fost intr-o zi la urgente cu durere testiculara si mi sa descoperit o orhita la nivelul testicolului drept. Pe langa orhita am si un varicocel de gradul 1, dar de problema asta stiam..deci nu este de operat, chiar daca uneori mai ma supara.
Dupa o saptamana de tratament cu augmentin de 1000 tot mai am sensibil locu ala, tot mai ma doare..am testiculele sensibile, mai ales cel drept, uneori insotit si de o mica greata. am fost din nou la urolog la consult si iam zis ca mai ma doare putin..dar a zis ca trece..apoi cand trece ? ca de o saptamana nu trece...nu e normal..oare ce ar putea fi ? de ce tot ma supara ?oare nu e tratata orhita ? mai este inflamat acolo ceva ?

va multumesc mult, astept raspuns !
3 comentarii
0
28-07-2018, ora 19:11
Bubico 10
Nu este medic/terapeut
Bubico 10
Salut! Ce simptome ai avut? Te durea la atingere?
0
19-12-2018, ora 18:34
SivHD
Nu este medic/terapeut
SivHD
Buna ziua.Acum 1 an jumate am fost cu prietenii mei la scaldat fiind de la tara(gârlă).A patra zi de cand am ineput scaldatul, am ajuns acasa si dupa cateva minute a imceput sa ma doara testiculul stang foarte tare.am crezut ca m.am lovit, dar am observat ca ma dhrea din ce in ce mai tare.Tata are o ruda care a fost medic si mi.a spus ca nu este nevoie de operatie ca se trateaza prin antibiotice.Am stat 2 saptamani pana si revenit la forma initiala, dar am observat ca incepea sa se micsoreze. In prezent este de marimea unei boabe de fasole.Eu fiind pasionat de fitness, am un minus din cauza ca a scazut secretia de testosteron odata cu micsorarea testicul
0
19-12-2018, ora 18:35
SivHD
Nu este medic/terapeut
SivHD
Am o singura intrebare.
Este vreo sansa sa il aduc inapoi la dimensiunea celuilat????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testiculul
  • Lovitură la/în testicule
  •