Orjeletul la ochi... de data asta am doi

02-10-2007
crystal
Nu este medic/terapeut
crystal
De mult timp nu am mai facut "ulcior" la ochi dar iata ca am inceput din nou si culmea am 2 la un ochi si cred ca imi apare si la celalat ochi. Eu nu fac acea forma de ulcior care se formeaza pe pleoapa ca un cos ci fac pe interiorul pleoapei...apare doar o umflatura tare si dureroasa. Cum se trateaza? Am citit intr-un articol ca cel mai bun antibiotic este Oxacilina, dar eu sunt alergica la oxacilina, penicilina, ampicilina, doxaciclina. Pot folosi kanamicina oftalmica? Ce ma sfatuiti sa fac...pana a merge la medic? Multumesc
2 comentarii
0
08-10-2007, ora 00:00
mihaculipici
Nu este medic/terapeut
mihaculipici
si fetita mea face ulcior destul de des, insa reusim sa le facem sa se retraga. noi folosim spalaturi si comprese cu ceai de SILUR sau "floarea ochiului". ti-l recomand cu caldura.
0
17-03-2010, ora 17:52
caleacalarasi
Nu este medic/terapeut
caleacalarasi
daca esti alergica la oxacilina, penicilina.ce antibiotic poti lua? eu stiu sigur ca sunt alergica la oxacilina..de doua ori am ajuns la urgente din cauza ei..acum incerc sa aflu unde se poate face un test ptr a stii exact la ce anume mai sunt alergica in zona braila galati , insa de exemplu am de luat un tratament ptr helicobacter pylori care se ia in combinatie cu un antibiotic..si habar nu am ce sa iau..

probabil ar trebui sa ma duc in fata la urgente si sa incerc mai multe antibiotice
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: