otita la copii

17-10-2007
carlig09
Nu este medic/terapeut
carlig09
Buna ziua! Am un baietel in varsta de 5 ani care in fiecare an in perioada septembrie-noiembrie face otita. O tratam cu toata medicamentatia recomandata de medicul specialist dar aceasta revine anul urmator, deja este a cincea otita pe care o tratam si copilul meu are deja auzul afectat ( nu mai percepe sunetele de tonalitate joasa ). Anul trecu i-am facut o audiograma dar nu a fost concludenata, anul acesta medicul a ajuns la concluzia ca ar fi bine sa-l operez de polipi pentru ca astfel ar fi rezolvata problema otitei. Chiar nu se poate trata aceasta boala fara intarventie chirurgicala? Si daca nu, sigur nu vom mai avea probleme? Multumesc anticipat pentru raspuns! O zi buna in continuare!
2 comentarii
0
29-10-2007, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Daca cel care se ocupa de copilul dvs a recomandat acest lucru, atunci probabil ca stie ce spune.Polipii(de fapt se numesc vegetatii adenoide)pot fi cauza aparitiei otitei la copil.Bine e ca face un singur puseu pe an dar cred ca, daca a inceput sa aibe probleme de auz, ar trebui operat.Poate ar fi bine sa mai cereti o a 2-a opinie.Sinteti din Bucuresti?Scrieti-mi!
0
26-12-2007, ora 00:00
carolina montalva
Nu este medic/terapeut
carolina montalva
buna!! eu am 17 ani, am avut probleme cu urechile toata copilaria, si dupa ce am facut operatia de polipi m-am simtit muult mai bine. si eu am avut tot otita. decat durerile de urechi pe care le-am avut, mai bine 10 operatii de polipi. multa sanatate pt copilul dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: