Otita medie virala ?

23-11-2017
Palladin
Nu este medic/terapeut
Palladin
Bună ziua. Am și eu o nelămurire. Acum doua zile, spre seară a început o durere la ureche care s-a intensificat rapid. Nu am mai putut dormi, durerea fiind insuportabilă, așa că în jurul orei 3 am ajuns la urgență ORL. Am fost consultat și mi s-a pus diagnosticul de otită medie. Am primit Ibuprofen 600 de 3 ori pe zi plus picături pt nas. La ora 4 am luat prima pastila, la 7.30 am mai luat una, însă fara efect, durerea era aceeași. Am consultat încă un medic care doar mi-a schimbat analgezicul cu Diclofenac. Am luat la 9 apoi la 13. Fără vreun efect. În jurul orei 15 a început să îmi curgă un lichid galben, mai apoi și cu urme de sânge. Asta se întâmplă deja de aproape o zi. Am luat în continuare analgezice și picături insa durerea nu cedează. Acum a început să mă doară sub ureche și pe gat în jos pe sub maxilar.
Este posibil că diagnosticul sa fie greșit? Să fie mai mult decât otită medie virala ? Este normal sa nu cedeze durerea la doua tipuri de analgezice ? Cam cat timp este normal să curgă lichidul respectiv ? De ce se extinde durerea ? Posibil sa fie nevoie de antibiotice eventual un nou consult în altă parte ?
Mulțumesc frumos pentru eventuale răspunsuri !
2 comentarii
0
23-11-2017, ora 20:29
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
era normal sa se puna si in ureche picaturi gen Otits T cu lidocaina si antibiotic
0
24-11-2017, ora 10:40
Palladin
Nu este medic/terapeut
Palladin
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Antibiotice nu mi-a prescris spunând că nu ajuta la nimic. Între timp durerea a mai cedat puțin, insa sunt aproape două zile de când se scurge acel lichid. Aproximativ din 5 in 5 minute trebuie să șterg. Credeți că este în ordine să curgă așa mult ? Momentan sunt in Germania și programările pentru un nou consult durează câteva zile, de asta îmi fac griji. Exista vreun pericol pentru următoarele trei patru zile până ajung la consultație ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: