Otita severa urechea stanga

29-01-2013
ionivalentina
Nu este medic/terapeut
ionivalentina
Buna ziua,
In urma cu o luna si jumatate m-a durut urechea stanga foarte tare si era inflamata. Am fost la medic la urgente, m-a consultat si mi-a spus ca am o 'pojghita' pe timpan. Mi-a facut spalaturi in ureche. Mi-a dat antimiotice, picaturi pentru nas si picaturi pentru ureche. Am urmatat tratamentul, dupa ce l-am terminat la vreo 3-4 zile iar s-a inflamat urechea. Am revenit la medic, mi-a dat augumentin si alte picaturi pentru ureche. Dupa ce am urmat tratamentul, la aproximativ o saptamana iar s-a inflamat urechea si a curs si o picatura de sange. M-am dus la alt medic, specialist orl. M-a consultat, amoxacilina, picaturi pentru ureche, apa oxigenata si crema. Acum dupa o saptamana iar s-a inflamat urechea asa de tare ca nu incape nici un betisor de ureche. Va rog sa imi recomandati un medicament sa scap definitiv de otita.
Va multumesc!
2 comentarii
0
29-01-2013, ora 17:58
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. nu exista medicamente minune...totul tine de cat de corect ingrijesti Tu urechea
2 ma intereseaza daca 1 medic la urgente..era orl... ?
3 ma intereseaza daca ai citit pe forum cum se ingrijeste corect o otita externa, micotica.s.a
0
31-01-2013, ora 18:20
ionivalentina
Nu este medic/terapeut
ionivalentina
Buna ziua,
Doctorul de la urgente nu era orl, cred ca era chirug. Locuiesc intr-un sat in apropiere de Oravita (Caras-Severin). In Oraita nu exista medic orl. Asa ca a trebuit sa merg la Resita.
Am citit despre otita externa micotica si am vazut ca ati recomandat sa nu luam antibiotice, sa nu lasam sa intre apa in ureche, sa nu folosim betisoare de urechi.
Ieri am fost la un medic orl, privat. Mi-a recomandat tot antibiotice amoxiplus 875 si crema cu cantibiotic. Diagnostic : otita externa medie.Mi-a spus sa revin peste 7 zile.
Stiu ca nu exista tratament minune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: