Otite foarte frecvente

09-02-2018
Simona I
Nu este medic/terapeut
Simona I
Buna ziua, dle Doctor, am mai scris pe site si va multumesc pentru promptitudinea de care mereu ati dat dovada, va rog sa imi scrieti parerea d-voastra: am fostla medic in urma a altei otite facute de copilul nostru de 4 ani si mi-a prescris de aceasta data(fara sa fie infectie) estilsona picaturi orale 7 zile de 3 ori/zi cate 1 ml, este cortizon, suntem in spania. Dar nu prea am incredere sa ii dau cortizon pentru asa ceva, mi-a spus ca are muci acolo pe canal dar nu e infectat inca. Ce parere aveti? Mi-a spus ca daca nu scapa de acesti muci ar trebui pus un tub la timpan, nu am inteles exact. Daca am nevoie de ceva medicamente din Romania, ar putea sa mi le trimita sora mea. Va rog sa imi spuneti ce am de facut. Va multumesc mult !!
3 comentarii
0
15-02-2018, ora 08:13
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Otitele frecvente pot fii urmare si a unei polipoze nazale pe care un medic ORL pediatru o poate diagnostica si rezolva chirurgical.In cazul de fata puteti folosi un tratament local cu picaturi de tipul Betabioptal de 4x/zi o pic. in fiecare narina, minim o saptamana.Sunt necesare precizari in plus legate de statusul copilului. Puteti sa ma cantactati telefonic:----------*

(*modificat de admin)
0
17-02-2018, ora 09:28
Simona I
Nu este medic/terapeut
Simona I
Am lasat sapt. aceasta un comentariu si abia astazi vad ca nu s-a ineegistrat. Dle. Dr. va multumesc pentru raspuns. Copilul inca respira greu, i se infunda ff tare nasul ca dimineata abia il desfundam cu mult ser fiziologic desi el stie sa sufle f bine nasucul. O sa incerc sa vad daca sunt aici picaturile prescrise de dvs, am fost ieri(vineri) iarasi la medic si a spus sa nu ii dau nimic, nici un medicament. Eu prin nasuc, vad polipii, nu stiu daca e corect, dar intr-o narina sunt destul de mari si tapeaza mult nara lui saracutu, ca abia respira, as avea nevoie de picaturi care sa il ajute sa ii reduc polipii in dimensiune, consider eu. Va multumesc mult !
0
17-02-2018, ora 18:50
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Polipii nu se vad in nas, pot fi vazuti pe peretele posterior al faringelui daca au ajuns pana acolo. Un medic ORL poate vizualiza zona afectata. Rezolvati problema cu medic ORL cat mai curand posibil !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul