Otite severe

26-08-2010
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
Nu va suparati, daca stie cineva care este cauza atator otite? In ultima luna de zila, cel putin 10 oameni au facut otita din cunoscutii mei- si cazuri severe, inclusiv eu personal- atat de sever incat am ramas cu sensibilitate a articulatiei temporomandibulare- si nu sunt singura, am vorbit cu foarte multi- chiar cu simptome ca mine.
Chiar pe forumul asta au fost mai multe ca de obicei...
E ceva contagios? Niciodata nu am mai auzit atatea intre cunoscutii mei. dar toti au facut otite!!! Oare era altceva mai rau? Ceva infectios pe care l-am luat toti. dar nu am fost in acelasi loc, nu in aceleasi zile, singurul lucru comun presupun ca a fost apa marii neobisnuit de calda- nu cred ca a mai fost vreodata atat de calda.
Deci sa ne temem de ceva mai rau? Sunt vreo 2 forumuri medicale pe care le-am urmarit in ultima vreme si ambele aveau mai multe otite decat de obicei. ce este in neregula?
Unei prietene i-a zis ORL-ista ca are cea mai severa otita pe care a vazut o vreodata. eu m-am zvarcolit si am plans de durere vreo doua nopti. dureri mai rele decat as putea descrie, pe o scara de la 1 la 10 as da 20.
2 comentarii
0
26-08-2010, ora 22:34
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Urechea are glande ceruminoase care elimina acea cear din Organizm.. cu ea se elimina unele toxite ( ca si prin porii pielii, prin transpiratie)
2. anul a fost foarte cald.. si apa foarte murdara la mare si stranduri
3. betisoarele traumatizeaza pielea din conduct si duc la infectare
4 Controlul ORL.. trebiue facut pana la Concediu.. ca sa se elimine toata ceara din conduct.. ca sa nu ramana apa de mare sau de strant.. in conduct !!!!
0
26-08-2010, ora 23:16
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
Am înţeles... culmea este că soţul meu care are probleme de câţiva ani cu dopurile de ceară, şi despre care chiar ştiam că dăunează la mare... nu a păţit nimic nimic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: