Otoscleroza

18-04-2018
Violetastans
Nu este medic/terapeut
Violetastans
Bună ziua! De un an de zile mă confrunt cu scăderea auzului pe partea dreapta. Prin vara, anul trecut, am acuzat și ameteli și zgomot în ureche ceea ce până atunci nu am avut. In septembrie am făcut un control ORL in Gl, cât și audiograme și timpanograme, urmate de doua serii de tratament cu antibiotice diferite cu pauza intre ele de aproape o luna. Nu am simțit nicio ameliorare a auzului motiv pentru care m-am internat în spital. Menționez că primul diagnostic a fost că aș avea otita seroasa. In spitalul județean din Galați am stat internata trei zile și mi s-a făcut o injecție in timpan.. pentru a înghiți/elimina posibilul lichid blocat în spatele timpanului.. după externare am auzit cat de cat mai bine, dar nu de tot, iar după câteva zile am revenit la starea inițială iar audiograma mi-a confirmat că nu s-a produs nicio îmbunătățire. La control, Dna doctor mi-a spus că în Galați nu se mai poate face nimic și că din primăvară să încerc să fac un consult la București pe motiv că ar fi otoscleroza.
Simptomele pe care le am acum sunt: zgomot în ureche permanent.. uneori și țiuit, hipoacuzie, insa in ultima perioada chiar și in urechea "bună", adică in cea stângă mai aud zgomote, nu permanente și mă mai doare câteodată, cu o durere suportabilă, dar deranjată.
Întrebarea mea ar fi.. Ce pași ar trebui sa fac in aceasta problema? Sau îmi puteți recomanda un medic bun care mi-ar putea rezolva sau diminua problema? De asemenea, îmi puteți spune și un preț estimativ al intervenției?
Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.