otoscleroza bilaterala

17-06-2008
ADINA VANTU
Nu este medic/terapeut
ADINA VANTU
Buna! Am fost operata de otoscleroza bilaterala, operata la urechea dreapta in urma cu 5 ani.Acum ma simt foarte bine cu urechea operata dar in stanga simt vajaituri si simt scaderea auzului. Intrebarea mea este ; Vor fii probleme daca va trebui sa ma deplasez cu avionul, imi va afecta auzul pentru urechea operata sau chiar si pentru cealalta? As putea totusi sa ma deplasez cu avionul daca acesta zboara la o inaltime de 11800m si cu o viteza de 870km pe ora? As fii foarte multumita daca as afla raspunsul unui specialist. Operatia am facut/o la Clinica din Cluj la dr. prof. Ermil Tomescu.Mi s/a facut acel implant cred de titaniu imi aduc aminte ca a trebuit sa/mi cumpar acea piesa mica care mi/a fost implantata. Astept raspuns daca se poate.
2 comentarii
0
18-06-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
otospongioza este o afectiune bilaterala.recomand sa faceti o audiograma pentru a depista stadiul afectiunii la urechea neoperata.
referitor la calatoria cu avionul- nu e recomandata in cazul dvs.
Daca zborul este f necesar, la decolare si aterizare mestecati guma. va va ajuta la echilibrarea presiunii in casuta timpanului.
0
18-06-2008, ora 00:00
ADINA VANTU
Nu este medic/terapeut
ADINA VANTU
Buna ziua! Am citit mesajul dumneavoastra domnule dr. Flueraru Valeriu si va multumesc pentru sfaturile date.Multa sanatate va doresc si putere de munca!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: