Otoscleroza bilaterala cu pierdere severa de auz

1086 comentarii 1 2 ..... 313233 ..... 36 37 Înainte ›
1
16-04-2016, ora 18:52
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
Buna MVP, adevarat ca poti merge la Bucuresti, dar cum ai citit pe aici, este foarte adevarat, Dr. Ciuchi nu mai opereaza, Dr. David este mai greu accesibil, la Panduri, de cand a plecat Prof. Ataman a ramas cam fara mana buna., Dr. Gabriela Georgescu este departe de a fi recomandata, iti trebuie zile sa plangi pe la usi, iti trebuiesc nervi de otel... Alt medic pe Bucuresti nu am auzit, daca cineva are cunostinta sa posteze, sa-l faca cunoscut. Ar fi de preferat un drum la Cluj daca credeti ca se merita..., ma intereseaza si pe mine calitatea serviciilor, asteptam sfaturi...
0
19-04-2016, ora 15:13
MVP
Nu este medic/terapeut
MVP
Buna Ginnii,
Multumesc pentru raspuns!
Am reusit sa ma programez la Dl Dr. Ciuchi pe 23.06.2016, atunci a fost priml loc liber. Astept sa vedem ce-mi spune si dansul si apoi decid. Am fost si la Dl Dr. David dar ma costa enorm 4000 de euro. Mi-a spus ca mai intai trebuie sa-mi rezolve deviatia de sept si apoi imi face interventia la ureche. Sanse de reusita 50% pentru recuperarea auzului.
Sper sa gasesc o alta varianta prin Dl Dr Ciuchi.
Sanatate tuturor!

P.S. Aveti idee de un medic in afara tarii care ar putea reconstrui osicioarele?

Multumesc,
0
19-04-2016, ora 18:26
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
Buna MVP,
Da, mi se pare enorm costul pentru varianta David. Cred ca deviatia de sept o poti rezolva la alta clinica, pentru asa ceva sunt mai multi medici. Cred ca ar fi de luat in seama si Cluj, din ce am citit, ar fi ceva recomandari. Dr. Ciuchi te poate sfatui, el nu mai opereaza..
Sanatate si... numai de bine sa auzim!
1
20-04-2016, ora 11:29
MVP
Nu este medic/terapeut
MVP
Buna Ginnii,
Multumesc!

O zi faina!
0
25-04-2016, ora 20:16
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
MVP, sa ne tii la curent variantele care le alegi...
0
25-04-2016, ora 22:35
adelina22
Nu este medic/terapeut
adelina22
Eu m am operat in 2013 la dr david la US, am dat vreo 8000 lei. Nu stiam ca s a scumpit asa mult.aud foarte bine cu acea ureche, Ud încă nu e deteriorata si oricum probabil nu o voi mai opera la Dr David daca e asa de scump.seara buna.am mai auzit de dna Georgescu de la parter ca este foarte buna.insa nu stiu sa va spun din propria experienta decât ca dansa m-a doagnosticat
0
26-04-2016, ora 16:58
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
adelina22, dna Georgescu de la subsol (nu parter), nu opereaza. Mai exista o dna Georgescu la IV B.
0
26-04-2016, ora 17:22
adelina22
Nu este medic/terapeut
adelina22
Aaa eu am crezut ca de acea dna Georgescu este vorba.nu ştiam ca mai exista una.
0
26-04-2016, ora 20:47
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
Da, sunt doua, total diferite., cea despre care vorbim este de treaba, cealalta.
0
03-05-2016, ora 15:57
MVP
Nu este medic/terapeut
MVP
Cristos a inviat tuturor,
La recomnadrea unor prieteni, pentru deviatia de sept, am reusit sa ajung la Dl Dr. Marin Voica. Un foarte bun specialist, care stie excat ce poate si ce nu. Mi-a spus clar de la inceput ca ma poate ajuta cu deviatia de sept fara nici un fel de probleme. Pentru problema mea cu urechea mi-a recomndat sa merg la Dl Dr. Ciuchi. Un om extraordinar Dl Dr. Marin Voica, nu am mai intanit demult un asemnea cadru medical care este si OM. M-am operat de deviatie de sept si cauterizare cornete la dansul pe data de 25.04.2016. Totul a decurs foarte usor, nu am avut vanatai, umflaturi si alte nebunii. Operatia a durat o ora. Ulterior au fost usoare dureri si discomfort datorita presiunii meselor si cauiterizarii cornetelor, dar cu tratamentul urmat totul este perfect! Sunt extrem de multumita. Il recomand cu toata increderea si caldura. Este un foarte bun medic si inainte de toate OM!
Pentru cei interesati : -----*
Sper sa rezolv si cu urechea :)

O zi faina tuturor si sanatate!
P.S.
Multumesc mult pentru informatii si suport! Va tin la curent ce rezolv si cu urechea

(*modificat de admin)
0
04-05-2016, ora 20:01
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
MVP, ma bucur ca ai inceput sa rezolvi din problemele tale. Chiar nu inteleg de ce admin a modificat mesajul, cred ca multi oameni au nevoie de sfaturi, de incurajari, chiar si eu sunt interesat cum se poate ajunge la un anumit medic.
Da MVP, si cu urechea se va rezolva, Dr. Ciuchi te va sfatui bine, pacat ca nu mai opereaza.
0
05-05-2016, ora 17:25
MVP
Nu este medic/terapeut
MVP
Buna Ginnii,
Cred ca a modificat pentru l-au considerat reclama.Din punctul meu de vedere usuram cautarile celor interesati. Nu-i bai, introdu numele Dl Dr. Marin Voica pe net si o sa gasesti datele dansului.

O zi faina,
MVP
0
05-05-2016, ora 20:21
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
Cu toate ca in viitor va trebui sa umblu pe la deviatia de sept, am generalizat, multi oameni au nevoie de sfaturi, de incurajari. Da, am citit despre dr. Voica, am auzit numai de bine...
0
09-05-2016, ora 13:38
july2009mm
Nu este medic/terapeut
july2009mm
Buna Simona din Cluj napoca. Cum fac sa iau legatura cu dna dr.Alma Maniu, un email sau nr de tel. La ce spital lucreaza? Multumesc.
0
09-05-2016, ora 15:54
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
http://www.medicinacluj.ro/cabinet-o.r.l-dr.-alma-maniu.html#detalii-adrese

july, folosind link-ul, o poti contacta pe dr. Alma Maniu...
0
09-05-2016, ora 16:58
july2009mm
Nu este medic/terapeut
july2009mm
Multumesc frumos ginni. O dupa amiaza frumoasa.
0
10-05-2016, ora 20:02
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
july, sper ca ne tii la curent cu ce vei rezolva...
0
12-09-2016, ora 10:39
MVP
Nu este medic/terapeut
MVP
Buna,
Asa cum am promis, va tin la curent cu problema mea de otoscleroza urche stanga. Operata initial de Dr. Albu din Cluj Napoca. Dupa acest esec m-am dus la domul Dr. Ciuchi si a preluat cazul meu. M-am operat in data de 11.08.2016 si operatia a fost un succes. Ma bucur tare mult ca a acceptat sa ma opereze. Sa-i dea Dumnezeu sanatate domnului Dr. Ciuchi care m-a ajutat sa aud din nou. Pentru mine este incredibil ca pot auzi din nou. Dupa 3 luni voi face si audiograma care sigur va arata o imbunatatire majora. Vreau sa va spun ca dupa interventia Dl Dr. Ciuchi nu a trebuit sa iau nici un camant, absolut nimic. Nu mi-a venit sa cred.
Il recomand cu cea mai mare caldura si incredere pe domnul Dr. Ciuchi.
O zi faina tuturor!
0
15-09-2016, ora 16:50
alina1974
Nu este medic/terapeut
alina1974
Buna, revin dupa 7 ani de la prima operatie la urechea dreapta.
Cred ca sunt si altii interesati de evolutia in timp dupa operatie.
Eu m-am simtit foarte bine si auzul s-a mentinut la fel ca dupa operatie la urechea dreapta, cea operata.
Stiam ca va veni momentul sa ma operez si la stanga, dar am vrut sa vad cum evolueaza la dreapta.
Din pacate la urechea stanga mi-a scazut si am decis sa ma operez in noiembrie si la ea, tot la dr Ciuchi, tot la Medicoclinique.
Dl Doctor Ciuchi mai opereaza pana la sfarsitul anului, deci poate mai are vreun loc liber daca mai e cineva interesat. Sa ne auzim cu bine !
0
21-10-2016, ora 21:10
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
Am reusit sa-l cunosc personal pe prof. Ciuchi, nu este nimic exagerat in ceea ce se vorbeste pe aici, este un OM de toata isprava. M-am programat, vedem ce iese...
0
21-11-2016, ora 12:55
TheMan
Nu este medic/terapeut
TheMan
Salutare. Am fost operat in urma cu doua saptamani de otoscleroza la urechea stanga de catre prof dr Ciuchi (la Clinica Medico Clinique) prin implant piston titan si m-am gandit sa va impartasesc cum a decurs ziua operatiei intrucat n-am gasit o descriere completa a zilei operatiei aici, desi mi-ar fi placut sa citesc o astfel de postare inainte sa ma operez.
Am fost programat la ora 7.30 la clinica si am inceput printr-o discutie cu dl dr referitor la cum va decurge operatia, ce pasi se vor parcurge. Am completat apoi o serie de formulare privind alte afectiuni, alergii, un formular standard pt operatii prinvind faptul ca pacientul isi asuma riscurile operatiei etc. Pasul urmator a fost sa platesc la receptie contravaloarea operatiei (1300 euro-operatia, 130 euro-pistonul de titan, 300 lei-o noapte de spitalizare), cu totul aprox 1500 euro la cursul BNR. Atentie, se poate plati doar cash intrucat nu exista POS la clinica.
Este recomandat sa veniti nemancati pe ziua respectiva si sa aveti la voi doar apa intrucat 24h dupa operatie va trebui sa stati nemiscati. Recomand sa aveti cateva sticle de apa la 0.5l si paie intrucat vor fi cel mai comod de utilizat din pozitia culcat.
Am fost condus apoi in salon unde am asteptat sa termine dl dr consultatiile.
In jurul orei 10:30 a inceput operatia care a durat aproximativ o ora.
Pacientul este asezat cu fata in sus, si se pune peste fata o musama care lasa la vedere doctorului doar urechea ce va fi operata. Anestezia locala consta in 3 intepaturi in ureche, cu o durere intensa dar de scurta durata dupa care urechea amorteste. Pe durata operatiei nu trebuie sa va miscati deloc. Simteam cum lucreaza in ureche insa nici o durere.
La terminarea operatiei am fost dus cu targa inapoi la pat in ideea de a ma misca cat mai putin, dupa care am fost anuntat sa raman nemiscat cu urechea operata in sus pt 24 de ore.
Evident ziua si noaptea a trecut foarte greu pentru ca e dificil de mentinut aceeasi pozitie atata timp, insa din fericire alte simptome neplacute nu am avut.
A doua zi dimineata m-am dus din nou la dl dr pentru externare. Mi s-a inmanat biletul de externare si un talon al pistonului folosit la operatie. Recomand sa va astepte cineva la iesire intrucat eu am avut o stare de slabiciune/ameteala.
Am revenit la control peste o saptamana cand mi s-a scos panasamentul pus la operatie si mi s-a pus un altul dar mult mai mic, care a fost scos la randul lui dupa inca 3 zile cand am venit din nou pentru insuflatii.
Voi mai reveni peste 3 luni la dl dr cu o audiograma pentru a vedea cum am evoluat.
Postoperator auzul s-a imbunatatit, insa este totusi departe de urechea buna, dar am fost avertizat de acest lucru intrucat nervul auditiv a fost afectat.
Recuperarea este neplacuta prin faptul ca trebuie facuta cat mai putina miscare, iar eu sunt de fel o persoana activa, dar altfel nu a fost dureroasa, cel putin in cazul meu. Medicamentele prescrise pentru prima saptamana dupa operatie mai dau de asemenea stare de slabiciune. Am ramas si eu cu un tiuit in ureche, dar din fericire nu este foarte intens si incerc sa imi impun sa il ignor.
Din ce mi-a transmis char dl dr, dansul va mai opera pana la sfarsitul anului (2016), dupa care va acorda doar consultatii sau eventual va mai opera doar la a doua ureche pacienti pe care i-a operat deja la prima ureche.
In cazul in care mai pot fi de folos cu vreo informatie, intrebati-ma si voi raspunde cu placere cand mai reintru aici.
Sanatate multa!
1
21-11-2016, ora 17:18
alina1974
Nu este medic/terapeut
alina1974
Buna, m-am operat si eu pe 17 nov la dr Ciuchi, la urechea stanga. Operatia a reusit, am mers destul de increzatoare pentru ca ma operasem cu succes acum 7 ani la urechea dreapta.
Ce nu se spune legat de piston este o limitare la investigatii gen RMN, am inteles ca la nivelul 3T. Eu nu am avut nevoie sa fac RMN pana acum, dar voi intreba medicul cand merg la pansat.
0
09-12-2016, ora 18:52
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
Ceea ce as vrea sa adaug, pacat ca dl prof Ciuchi se va retrage, nu prea mai exista astfel de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. La Panduri ce a ramas pe cofochirurgie, departe de ceea ce era prof Ataman.
0
16-01-2017, ora 16:04
ch.ram
Nu este medic/terapeut
ch.ram
Buna ziua.

Unde mai poate fi gasit dnul Ciuchi pentru consultatii? Cat costa acuma operatia facuta de dansul de otoscleroza? Se deconteaza vreun procent de Casa de Sanatate?

Multumesc
0
17-01-2017, ora 08:04
alina1974
Nu este medic/terapeut
alina1974
Cauta pe net "chiuchi orl" si gasesti pagina cu trimitere la clinica de pe Str Visarion nr 9, Beauty Medicoclinique. La Medlife am inteles ca nu mai lucreaza; ---------*
Detalii despre pret si desfasurarea operatiei vezi 4 postari mai sus. Pot sa confirm tot ce a scris domnul respectiv. Eu am chiar azi 2 luni de la operatie si aud mai bine cu urechea stanga, operata acum decat cu cea operata acum 7 ani. Am cumparat dopuri antizgomot (pentru ca ma deranjau sirenele pe strada si oricum trebuie protectie toata viata) de la -------------*
Asa pot sa continui sa merg la sala si sa suport muzica data tare. Multa sanatate!

(*modificat de admin)
0
14-04-2017, ora 11:14
Leenab
Nu este medic/terapeut
Leenab
Salut tuturor. Am făcut operație de otoscleroza in urma cu doi ani la urechea stângă. Uneori am dureri mai ales când muncesc dar și când dorm pe acea ureche. Ce greșesc ? Ce interdicții avem după operație ? Mulțumesc.
0
03-05-2017, ora 02:48
alki
Nu este medic/terapeut
alki
Buna.Citind pe forum am vazut ca unii dinte voi ati ajuns la d-na dr Necula Violeta de la Cluj, care v-a pus diagnostic de otoscleroza.Întrebarea mea este daca s-a operat cineva la dansa sau urmeaza sa se opereze?Trebuie neaparat sa ma operez si pentru ca diagnosticul mi l-a pus dansa, as vrea sa ma operez la ea deoarece sunt din nordul tarii si Clujul e mai aproape. Va rog sa ma tineti la curent daca stiti ceva.Multumesc
1
04-05-2017, ora 07:36
ginnii
Nu este medic/terapeut
ginnii
alki, cand tine de sanatate, nu te mai gandesti la distanta, te gandesti la variantele cele mai sigure..., o interventie la ureche, facandu-se necorespunzator, o poate distruge irevocabil. Fiind si eu afectat (saptamana trecuta am fost operat de prof. Ciuchi), ti-as recomanda sa il cauti si sa discuti cu el.
0
04-05-2017, ora 08:53
alina1974
Nu este medic/terapeut
alina1974
Asa este, sper ca dl Ciuchi sa aiba putere de munca si sanatate in continuare, sa rezolve cat mai multe cazuri. Eu am avut operatia la urechea stanga in noiembrie anul trecut si eram multumita oricum de nivelul auzului, dar pe baza audiogramei facuta la 3 luni de la operatie dumnealui a spus ca probabil s-au facut aderente, asa ca pe 20 aprilie am facut o noua interventie, reusita. Dupa operatie respectati recomandarile de evitare a sporturilor cu sarituri si faceti manevra Valsalva.
0
15-05-2017, ora 00:21
alki
Nu este medic/terapeut
alki
Multumesc ginnii.Sper sa revin cu vesti bune.Sanatate tuturor
Adaugă un comentariu / răspuns
1086 comentarii 1 2 ..... 313233 ..... 36 37 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sunetele produse de mâncat reglează cantitatea de alimente consumate
  •