Ovare micropolichistice si Yasmine

22-03-2009
zuzu
Nu este medic/terapeut
zuzu
Buna ziua! Am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice acum un an si medicul mi-a prescris Yasmin, cu pauza de o luna la 6 luni. Acum am fost la un alt medic, care mi-a spus ca nu trebuia sa fac pauza si ca Yasmin nu este f. eficient in afectiunea asta, mai ales ca sufar si de acnee. A ramas sa termin folia de Yasmin si de luna viitoare sa Incep cu Chloe. Din cate mi-a zis medicul, Chloe este acelasi lucru cu Diane-35. Este adevarat? Nu as vrea sa mai incep alt tratament ca dupa aceea sa realizez ca nu era bun; din cate am citit pe internet, mai des utilizat este Diane in tratarea ovarelor micropolichistice, de aceea as vrea sa stiu daca este diferit de Chloe sau sunt identice. Multumesc!
3 comentarii
0
22-03-2009, ora 14:14
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
din câte ştiu eu, diane 35 sunt mai frecvent folosite şi ca contraceptive. iar chloe sunt recomandate ca contracepţie atunci când există şi o afecţiune cum este cea a dumneavoastră, atunci fiind nevoie de tratament practic. eu zic să luaţi chloe cum a recomandat medicul, să reveniţi la control peste 6 luni şi dacă nu mai e nevoie de chloe, să vi se recomande atunci ceva mai slab cum a fost yasmin. dar întâi câteva luni de chloe
0
22-03-2009, ora 14:32
zuzu
Nu este medic/terapeut
zuzu
Multumesc frumos de raspuns, cu siguranta am sa incep tratamentul propus de medicul actual. Mai mult ca si compozitie ma interesa, deoarece medicul mi-a spus ca sunt la fel (Diane si Chloe), numai pretul difera, fiind produse de 2 firme diferite. Informatiile pe internet pot fi confuze, de aceea am mai cerut o parere.
0
24-03-2009, ora 11:53
alex-andra
Nu este medic/terapeut
alex-andra
iti recomand un tratament, de multe ori urmat de mine, si cu rezultate sigure, ovule din propolis, garantat intr-o luna de zile, chisturile nu vor mai fi. Insa acesta este un tratament care dizolva chisturile, trateaza efectul nu si cauza, ptr. reglare hormonala ce-l mai indicat este un tratament homeopat personalizat. Tratamentele cu anticonceptionale pot avea efecte adverse in timp.
Ovulele din propolis le poti cumpara de la d-na Liciu Claudia 0722.736.919.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.