ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale

14-01-2008
b_lumy
Nu este medic/terapeut
b_lumy
fetita mea are 13 ani si are o acnee deosebit de urata.La 12 ani a fost diagnosticata cu ovare polichistice si i s-a spus sa ia anticonceptiopnale, pe care nu le-a suportat.I-a fost facuta o testare hormonala cu synacthene depot de la care s-a dereglat de tot si s-a umflat la fata pe partea stanga.Acum este foarte descurajata si si-a schimbat comportamentul.Este foarte retrasa, evita sa stea in colectivitate.Va rog dati-mi un sfat, spuneti-mi ce sa fac.
5 comentarii
0
14-01-2008, ora 00:00
cireshik
Nu este medic/terapeut
cireshik
buna sant din iasi si dak imi permiteti as vrea sa va dau un sfat de doi ani trec si io prin ceva asemanator si ar trebui ca fata dumneavoastra sa nu se descurajeze ci dimpotriva sa invete sa mearga innainte ca o sa fie bine pana la urma.poate e bine sa mergeti si la un alt medic sau cel mai bine sa incercati cu naturiste cum fac eu si reusesc de ex supozitoare carpicon sau tinctura de branca ursului astea m.au ajutat sa scap de chisturi.am mai sacpat de ele si cu desorelle.sper sa va ajute.
0
15-01-2008, ora 00:00
b_lumy
Nu este medic/terapeut
b_lumy
buna iti multumesc pentru incurajare. acum a inceput sa foloseasca produse de la FOREVER care contin aloe vera si sper sa dea rezultate.desorelle ce este o solutie ?
0
15-01-2008, ora 00:00
cireshik
Nu este medic/terapeut
cireshik
de curand am mai descoperit niste chisturi care ma necajeau si la recomandarea medicului folosesc desorelle sant contraceptive si in 2 sapt am scapat de ele plus ca mi.a reglat menstruatia in prealabil am folosit si tinctura de branca ursului de care v.am mai zis.ce mi.a placut ca aceasta tinctura nu are contraindicatii si calmeaza durerile de la chisturi.va salut cu respect.
0
15-01-2008, ora 00:00
cireshik
Nu este medic/terapeut
cireshik
aa am uitat sa va spun pentru acnne va sfatuiesc sa mergeti si la un dermatolog poate va ajuta si va da un tratament.uff problemele astea am avut si eu o data o acnee foarte urata de parca eram batuta cu urzica am scapat cu LOCOID crema si antibiotice dar trebuie luate doar la recomandaea medicului.acum mai dau cu argila si nu mai am nimic.
0
16-01-2008, ora 00:00
b_lumy
Nu este medic/terapeut
b_lumy
la dermatolog am fost si i-a dat brevoxyl.dupa un timp i-a disparut acneea dar i-a reaparut mai urata decat inainte.in legatura cu contraceptivele nu este prea mica pentru ele?am inteles ca sunt recomandate de la 17ani.vreau sa incerce tincturasi supozitoarele.daca va intereseaza id-ul meu este b_lumy poate mai comunicam.oricum multumesc pentru sfaturi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Contraceptia la adolescente
  • Acneea la bebeluș
  • Adolescent
  • Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Coșurile (acneea)
  •