Secreții anormale și dureri pelvine - Ovulatie?

15-07-2016
mimikon
Nu este medic/terapeut
mimikon
Buna ziua! În primul rând tin sa menționez că am un ciclu regulat și că am făcut analize ginecologice acum 3 luni +pap acum o luna care a ieșit ok. Totuși doctorița mi a recomandat hyalo gyn pt reglarea florei. Am avut menstruație în intervalul 28 iun-2 iulie. Problema e ca de 3 zile am niște secretul abundente albe sau incolore și lipicioase fără miros și dureri în zona pelvine și de mijloc aproape constante. Menționez că am avut aceste dureri și săptămâna trecută dar doar o zi după ce am fost la piscina. De asemenea, am dureri sub coaste atât în partea dreaptă cat și în partea stângă cu toate ca săptămâna trecută am făcut o ecografie abdominala în care nu a ieșit nicio modificare și organele sunt ok. Totuși stau destul de mult în aer condiționat la munca. Se poate sa fie vreo nevralgie? Este vreo legătură între simptome?
6 comentarii
0
16-07-2016, ora 11:20
drakos
Nu este medic/terapeut
drakos
Posibil sa fi luat ceva de la piscina. Poate n-ar fi rau sa repetati consultul ginecologic tinand cont ca secretiile sunt asociate si cu durere pelvina.
Durerile de sub coaste bilateral sunt destul de atipice. Nu cred ca e o nevralgie intercostala pt ca nu ar fi bilateral si asa jos. Mai degraba ceva intestinal. Sunt asociate cu balonare?
Durerile de sub coaste au aparut in acelasi timp cu cele pelvine? De cat timp le aveti? Nu cred ca exista o asociere intre ele.
Exista tulburari de tranzit intestinal?
0
16-07-2016, ora 18:28
mimikon
Nu este medic/terapeut
mimikon
Mulțumesc pentru răspuns. Durerile sub coaste au apărut în aceeași zi. Le am de o săptămână. Sunt asociate cu balonare. Nu am avut tulburări de tranzit în ultima săptămână, dar s-a întâmplat să am în ultima perioadă (3 luni aprox) de când sufăr și de anxietate și atacuri de panica. După cum spuneam, la eco abdominal nu a apărut nicio modificare și nici nu am avut o durere mai puternica la palpare. Dureri cred ca este impropriu spus pentru ca nu vorbim de o senzație constanta.. Mai degrabă ințepături nu foarte puternice care apar mai nou în toată zona abdominală.. Sper sa fi reușit să explic cât de cât ok simptomele.. Poate și anxietatea sa aibă legătură?
0
16-07-2016, ora 22:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Secretia normala trebuie sa fie transparenta si fara miros.
Cereti de la farmacie un antiinflamator pt ovare, luati 2-3 zile si daca nu au disparut complet mergeti din nou la ginecolog.

Durerile sub coaste pot fi datorate unei pozitii prelungite incorecte la calculator.
Au mai fost cazuri cu asa ceva, si-au corectat pozitia sau nu au stat asa de mult la calculator si au disparut de la sine. Erau dureri musculare. Incercati o crema antireumatismala. Ar trebui sa cedeze. Dar daca au cauza mecanica, trebuie eliminata cauza.

Sunt cauze diferite.

Anxietatea are zeci de simptome. Dar problemele dv par locale. Asta cu ovarele e de la piscina.

Tratati anxietatea cu antidepresiv sa va remita. Daca nu o tratati devine rezistenta la tratament si posibil sa va chinuiti pe termen lung cu simpotomele care sunt destul de grele.
0
17-07-2016, ora 10:08
mimikon
Nu este medic/terapeut
mimikon
Mulțumesc pentru răspuns. Este cam greu sa reduc din timpul stat pe scaun la calculator pentru ca în mediul asta lucrez. Cat despre anxietate, am început să iau stresclin complex.sincer, sunt cam nedumerita pt ca pana acum am avut înțepături în capul pieptului care au dispărut după ce am fost la un control cardiologic și am aflat ca nu exista cauza medicală. De aceea mă gândesc să nu îmi accentuez, de frica, niște simptome care poate la început au fost minore, gandindu ma ca e ceva grav. Mi s-a zis ca pentru liniștea mea as putea sa fac colonoscopie, dar nu știu dacă ar trebui sa ajung pana acolo..
0
18-07-2016, ora 10:13
drakos
Nu este medic/terapeut
drakos
Uneori este normal sa mai simtim cate o intepatura. Si da, exista posibilitatea de a ni le accentua gandindu-ne la ele.
Intepaturile in tot abdomenul pot fi asociate cu balonarea. Insa e putin probabil sa fie alta patologie in spatele lor. Fara alte simptome digestive.
Daca sunt sufient de puternice incat sa va afecteze mai puteti solicita parerea altui specialist in medicina interna sau gastroenterologie. Daca mai mult va faceti griji decat va deranjeaza, incercati sa le puneti pe seama balonarii si sa nu va mai stresati in legatura cu asta.
Eu zic sa mai asteptati cu colonoscopia. Nu e cea mai placuta explorare. Pe de alta parte e important sa va si linistiti cu privire la aspectul asta...daca altfel nu se poate...
0
18-07-2016, ora 15:17
mimikon
Nu este medic/terapeut
mimikon
Va mulțumesc pentru răspuns. Voi mai aștepta putin sa vad dacă trec. Zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  • Perspectiva feminină asupra durerii pelvine (sondaj)
  •