Ovulatie tarzie

06-09-2018
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Buna ziua,
Va spun pe scurt povestea mea. Am 24 ani, nu am folosit contraceptive nu am avut interventii sau alte probleme, doar o rana pe col uterin descoperita acum 3 ani si cauterizata. Nu am probleme din punct de vedere al uterului sau ale ovarelor.
Am un ciclu menstrual care variaza intre 26-28 zile, luna de luna. Nu mi s-a intamplat niciodata sa nu imi vina menstruatia.
De aprox 1 an, insa nu in fiecare luna consecutiv, am prestat pentru a concepe un copil incepand cu ziua 10 pana in ziua 15, (in fiecare zi sau din 2 in 2 zile) Nu s-a intamplat nimic.
Luna aceasta am inceput sa folosesc teste de ovulatie. Surprise !! Am inceput cu ziua 10 negativ pana in ziua 16 negativ. Ovulatia nu s-a produs in termenul indicat ciclului meu menstrual, deci exista o faza luteala de aprox 10 - 11 zile ( in cazul in care ovulatia se va produce zilele urmatoare ). Crampe de ovulatie am din ziua 14, azi fiind ziua 16.
Daca faza luteala este scurta iar ovulatia este tarzie care sunt sansele sa pot ramane insarcinata ? Trebuie sa fac tratament hormonal sau este posibila o sarcina in situatia asta ?
Astept un raspuns !!!
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Metoda calendarului
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Testele de ovulație
  •