Ovule vs anticonceptionale

19-05-2008
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Urmez un tratament cu Polygynax, ovule vaginale si imediat voi intra in perioada de pauza de 7 zile. Intrebarea mea este daca voi fi protejata cand voi incepe folia urmatoare sau trebuie sa continui sa ma protejez suplimentar?
Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
19-05-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, polygynax nu interfera cu anticonceptionalele orale. Pe de alta parte, anticonceptionalele orale cresc riscul si severitatea infectiilor genitale (dupa cum vedeti).
0
28-01-2011, ora 22:44
nycole1
Nu este medic/terapeut
nycole1
Buna seara. Acum 2 saptamani am fost la Dr ginecolog si mi s-a spus ca am vaginita nespecifica. Mi-a dat un tratament care consta in spalaturi timp de 5 zile, ovule cervugid, pastile Ofloxacin, iar dupa terminarea tratamentului cu cervugid, urmeaza sa iau viviflor, dar problema este ca duminica pe 30.01.2011 urmeaza sa imi vina ciclul. Pe prospect scrie ca in timpul acesta tratamentul cu viviflor trebuie intrerupt si continuat dupa, insa eu am terminat ovulele cervugid si vreau sa stiu daca in seara asta si maine seara pot lua viviflor, sau iau direct dupa ciclu. Nu stiu daca e mai bine sa intrerup sau sa iau tratamentul dupa terminarea ciclului.
Si inca o intrebare.. doamna dr nu mi-a spus ca este nevoie sa urmeze si partenerul un tratament, dar ma ingrijorez ca simptomele sa nu revina dupa relatii sexuale (mentionez ca folosesc anticonceptionale).. Daca se poate sa imi raspundeti cat mai rpd, as fii foarte multumita. Va multumesc mult. O seara buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul