palpitatii puternice

07-01-2010
pars
Nu este medic/terapeut
pars
buna ziua,
Problema mea este ca atunci cand depun un pic de efort (alerg putin, dansez, urc scari) se intampla de cele mai multe ori sa am palpitatii puternice care pot dura si 15 min timp in care simt o tensiune la nivelul capului si o tulburare a vederii. Palpitatiile se opresc brusc asa cum incep dupa care ma simt bine. In viata de zi cu zi uneori imi simt mana stanga amortita si mici intepaturi in zona inimii. Tot legat de aceasta problema (cred eu), noaptea am tulburari respiratorii si scot zgomote ciudate (gemete), iar cei care m-au auzit spun ca sunt momente mai lungi in care nu mai respir.
Am fost si la un consult cardiologic in care am facut si EKG-ul iar medicul a zis ca totul e OK. Anual la serviciu deasemenea em parte de un consult cardiologic (tensiune, EKG) si medicul spune ca totul e ok. Tensiunea o am 12, 7. Cu toate astea eu am aceste probleme care ma ingrijoreaza si la care vreu sa gasesc un raspuns.
Va rog, daca este cineva pe acest site care are idee de problema mea sa-mi spuna cat de grav poate fi si sa-mi poata recomanda un cabinet bun unde pot face niste analize amanuntite, de preferat in Pitesti sau Bucuresti.
Va multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns din partea d-voastra.
o zi buna,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici