Pancreatita acuta rezultate dupa 4 saptamani de la operatie

12-05-2018
Geani16
Nu este medic/terapeut
Geani16
buna ziua
Mama mea s a operat de pancreatita acuta de forma severa dupa 3 saptamani a incetat sa vomite asa des si a inceput sa manance.
Analizele recente arata asa:
Hemoglobina 11.50 Val normale (11.70- 16)
Hematocrit 34.40 Val normale (35-47%)
Creatinina 0.42 Val normale (0.60-1.20)
Bilirubina directa 0.58 Val normale (0-0.40)
Fosfataza alcalina 177 Val normale ( 38-126)
ALT(TGP) 37 Val normale ( 9-34)
Potasiu 3.25 Val normale (3.5-5)
Glucoza 131 Val normale (74-106)
Uree 9.30 Val normale (13-43)
INR 1.66 Val normale( 0.82-1.15)
Va rog frumos sa mi spuneti daca este normal avand in vedere ca s a operat acum o luna de pangreatita acuta de forma severa si piocolecistita gangrenoasa litiazica
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

02-05-2018, ora 14:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
MeliLax
Constipație? Tulburări de evacuare? MeliLax, microclismele inovatoare pe bază de miere, aloe și nalbă de la Aboca, favorizează acțiunea de evacuare, având în același timp o importantă acțiune protectoare și calmantă asupra mucoasei intestinului. Formula MeliLax este 100% naturală și perfect echilibrată, fiind indicată inclusiv sugarilor sau femeilor însărcinate. Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK