Panica atac, anxietate sau alte probleme?

01-04-2018
gazuca_mika
Nu este medic/terapeut
gazuca_mika
Buna ziua!Din ianuarie ma simt rau!Intr o seara stateam cu fetita mea si m au luat cu panica tare am luat un calciu cu mg b6 si mi am revenit!Tin sa precizez ca dupa ce am nascut am facut o urat depresie postnatala cu crize foarte dese de panica atac, am ajuns la medicamente citralopam am luat un an dupa cum a zis Dr!Cei drept intr o luna eram un om.nou!In martie anul asta sa facut 1 an decand numai iau nu stiu daca are imp dar am.inceput sa revina totul ca inainte:(Nu locuiesc jn Rom dar in ianuarie mi am.facut analizele a iesit calciu la limita si mg scazut, am facut control de rutina inima abdomen analize si doar atat a iesit!Am luat mgn6 10 zile 3 luni si doar cand am luat m am simtit mai bn cand am.revenit in uk am.inceput sa am crize ff mari de panica mai ales ca sunt singura cu fata de 2 anj si ma ia si mai rau plus o stare in permanenta de rau ba ametesc ba tremur ba palpitatii ba ma doare in inima insomnii stari de voma mereu ma gandesc sa nu fie inima tremur nod in gat valuri de caldura si o stare de nervi foarte mare!Am fost la Dr aici si i am zis ca imi dea niste analize la sange el mi a zis ca prezint semne de Anxietate eu ma.gandesc sa nu fie si de la lipsa de Mg sau poate o pron la inima?Fost si la urgente cand mi a facut ekg era totul.normal tensiunea 11 puls bun 90 dar ma nelinisteste si faputul ca ma doare muschiul inimi si cateodata am intepaturi si palpitatii!Nici eu nu stiu ce sa mai cred sunt foarte trista ca ma simt asa!
4 comentarii
0
01-04-2018, ora 16:55
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună!
Vezi că la Cluj există o platformă de evaluare și terapie online (PAXonline) pentru anxietate. Ia legătura cu ei și poți primi ajutor și online dacă nu ești în țară.
0
01-04-2018, ora 19:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti simptome de Anxietate. Mergeti la psihiatru pentru evaluare si tratament si faceti psihoterapie online daca sunt posibilitati.
Anxietatea vine si pleaca in episoade.
0
01-04-2018, ora 21:58
gazuca_mika
Nu este medic/terapeut
gazuca_mika
Multumesc pentru raspunsuri!Marti o sa merg sa fac si analize la sange sa nu fie si o lipsa de mg sau calciu!Nu vreau sa ajung la tratamen dinou incerc sa ma controlez si am inceput sa contrez starea de panica dar totusi nu pot sa imi revin din raul zilnic oricat incerc:((
0
05-04-2018, ora 12:59
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Inteleg ca medicul ti-a spus ca e doar o anxietate ce nu necesita tratament medicamentos. Ai inceput sesiunile de psihoterapie?
La episodul de depresie ai urmat psihoterapie alaturi de tratamentul medicamentos? Scopul psihoterapiei e si sa reduca probabilitatea de reaparitie a recaderilor in depresie (ar putea fi si o recadere in depresie, pe langa anxietate)

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul