panica cu agorafobie

31-05-2015
elladeea91
Nu este medic/terapeut
elladeea91
Buna ziua,

Am 24 de ani shi am fost diagnosticata de catre medicul psihiatrul:panica cu agorafobie...Mi a prescris escitalopram, rivotril si acutil...Cum nu ma prea pricep la medicamente de genul aceasta as vrea sa stiu daca sunt puternice shi daca sunt cunoscute pt reactii foarte negative, creeaza dependenta usor?
A mai luat cineva aceste medicamente sunt eficiente?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!multa sanatate!
2 comentarii
0
03-06-2015, ora 23:27
blajan_andrei
Nu este medic/terapeut
blajan_andrei
Salut. De la ce au inceput problemele tale si cat de grave sunt? Tratamentul e personalizat pentru fiecare pacient, cateodata trebuie incercate cateva tratamente pana sa ajungi la rezultatul dorit..Cum ai reactionat la medicamentatie pana acum? Ce doze iei? Faci si psihoterapie?

Multa sanatate!
0
04-06-2015, ora 12:42
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
escitalopram la categoria efecte secundare sta cel mai bine dintre toate tratamentele specifice pentru problemele tale. rivotril e bine sa nu-l iei timp indelungat pentru a nu crea dependenta iar acutil e doar un supliment alimentar pentru a ajuta actiunea primelor doua asa ca nu ar trebui sa puna probleme.

ar fi util sa urmezi si psihoterapie pentru a reduce probabilitatea unor recaderi odata ce medicul va decide intreruperea tratamentului.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: