Parerea unui specialist-anticonceptionale-fibroadenom mamar

09-02-2009
andreea2401
Nu este medic/terapeut
andreea2401
Buna ziua. Am mai postat cateva comentarii pe acest forum cu privire la anticonceptionalele pe care le-am luat. Am luat timp de 5 luni Karissa si dupa primele doua folii mi-a venit menstruatia mai devreme, dupa care in urmatoarele luni totul a fost ok. Dupa a 5-a folie mi-a venit iarasi cu 3 zile mai devreme decat trebuia si nu stiu daca acest lucru mai este in regula. Eu in momentul de fata am renuntat complet la ele, si din acest motiv, dar si din cauza ca am luat 5 kg in plus de cand iau pastilele.
Problema mea este alta. Acum cativa ani am fost operata de fibroadenom mamar (avea 2 cm marime) si inca mai am noduli la sani dar nu sunt de aceeasi natura ca cel pentru care am fost operata. Acum cateva luni am descoperit ca iarasi am un fibroadenom, dar acesta are 5 mm marime. Intrebarea mea este daca anticonceptionalele ar fi putut sa-mi faca rau organismului sau nu! (Fibroadenomul l-am descoperit inainte sa incep sa iau pastilele.)
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul