Pareri

10-01-2018
sadness3
Nu este medic/terapeut
sadness3
Buna seara,
Am fost la psihiatru si mi-a stabilit diagnosticul de depresie recurentă, ca si tratament mi-a prescris serlift 50 mg 1/2, rispen 1 mg si rivotril 0, 5. Ce părere aveți de acest tratament?
4 comentarii
4
10-01-2018, ora 19:07
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Parerea noastra este doar o.. parere. Medicul psihiatru este cel care decide tratamentul pe baza a ce vede si aude in cadrul unei consultatii.

Pe ce anume sa ne bazam noi parerea?..

Daca ar fi sa imi dau cu parerea, eu zic sa urmati tratamentul si vedeti cum merge treaba. Tineti legatura cu medicul si, daca este cazul, medicatia va fi ajustata in asa fel incat sa fie totul cat mai okay. Este nevoie de perseverenta. Rezultatele nu apar chiar peste noapte.

De asemenea, recomand si psihoterapia.
3
10-01-2018, ora 20:42
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
Rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia. Medicația o stabilește numai medicul psihiatru. Reacțiile sunt diferite și în funcție de persoană, de aceea e nevoie să ții legătura cu medicul psihiatru căruia să-i relatezi posibilele reacții ale tratamentului, în funcție de care el poate diminua sau crește dozele.
A ne da cu părerea despre tratamentul dat de un psihiatru, e total greșit, pentru că ți-a fost dat în funcție de diagnostic și de alte considerente luate în calcul de psihiatru.
0
12-01-2018, ora 12:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu exista tratamente bune sau rele. Conteaza cum reactioneaza organismul dv la acel tratament. Pentru orice problema vorbiti cu medicul curant la consultatia lunara si el va va modifica dozele.
0
07-03-2021, ora 10:40
elenad55
Nu este medic/terapeut
elenad55
Bună dimineața, as dori sa încep un tratament cu 1 htp seara, deoarece am insomnii, fac tratament cu homeopate, după care ma simt f bine, dar am rămas cu jumătate de bromazepam pe care îl iau seara, întrebarea mea ar fi următoarea :dacă iau 5-htp rotta natura și nu pot dormi, mai pot lua jumătate de bromazepam după o ora, sa zicem? Vreau sa punctez faptul ca în seara când iau remediul ptr somn dorm bine dar acesta îl iau doar luni, miercuri și vineri, ori eu as dori sa dorm în fiecare seara, mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul