Pareri

Buna seara,
Am fost la psihiatru si mi-a stabilit diagnosticul de depresie recurentă, ca si tratament mi-a prescris serlift 50 mg 1/2, rispen 1 mg si rivotril 0, 5. Ce părere aveți de acest tratament?
Am fost la psihiatru si mi-a stabilit diagnosticul de depresie recurentă, ca si tratament mi-a prescris serlift 50 mg 1/2, rispen 1 mg si rivotril 0, 5. Ce părere aveți de acest tratament?
3 comentarii

Parerea noastra este doar o.. parere. Medicul psihiatru este cel care decide tratamentul pe baza a ce vede si aude in cadrul unei consultatii.
Pe ce anume sa ne bazam noi parerea?..
Daca ar fi sa imi dau cu parerea, eu zic sa urmati tratamentul si vedeti cum merge treaba. Tineti legatura cu medicul si, daca este cazul, medicatia va fi ajustata in asa fel incat sa fie totul cat mai okay. Este nevoie de perseverenta. Rezultatele nu apar chiar peste noapte.
De asemenea, recomand si psihoterapia.
Pe ce anume sa ne bazam noi parerea?..
Daca ar fi sa imi dau cu parerea, eu zic sa urmati tratamentul si vedeti cum merge treaba. Tineti legatura cu medicul si, daca este cazul, medicatia va fi ajustata in asa fel incat sa fie totul cat mai okay. Este nevoie de perseverenta. Rezultatele nu apar chiar peste noapte.
De asemenea, recomand si psihoterapia.

Bună seara!
Rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia. Medicația o stabilește numai medicul psihiatru. Reacțiile sunt diferite și în funcție de persoană, de aceea e nevoie să ții legătura cu medicul psihiatru căruia să-i relatezi posibilele reacții ale tratamentului, în funcție de care el poate diminua sau crește dozele.
A ne da cu părerea despre tratamentul dat de un psihiatru, e total greșit, pentru că ți-a fost dat în funcție de diagnostic și de alte considerente luate în calcul de psihiatru.
Rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia. Medicația o stabilește numai medicul psihiatru. Reacțiile sunt diferite și în funcție de persoană, de aceea e nevoie să ții legătura cu medicul psihiatru căruia să-i relatezi posibilele reacții ale tratamentului, în funcție de care el poate diminua sau crește dozele.
A ne da cu părerea despre tratamentul dat de un psihiatru, e total greșit, pentru că ți-a fost dat în funcție de diagnostic și de alte considerente luate în calcul de psihiatru.

Nu exista tratamente bune sau rele. Conteaza cum reactioneaza organismul dv la acel tratament. Pentru orice problema vorbiti cu medicul curant la consultatia lunara si el va va modifica dozele.
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Care este diferenta dintre anxio-depresie si schizofrenie?
- 7Cat mai trebuie sa fac tratament?
- 10Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?
- 4depresie foarte accentuata
- 12Sunt totusi destul de trista!
- 14Depresie provenita din pesimism + stress ?
- 20Fost toxicoman rog sfaturi
- 8Omega 3 impotriva depresiei
- 6Caracteristica a depresiei sau schizofrenica ?
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 5Nu pot sa adorm de aproape 5 ani...oare este depresie?
- 5Haloterapia si Depresia in BPOC, un semnal important pentru psihiatrie
- 11depresie? anxietate? Ma ajuta cineva?
- 8in cautarea sufletului pierdut
- 38Cum pot ajuta o persoana aflata in depresie
- 3Sunt depresiv ?
- 19Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 17tulburari psihice
- 3Derealizarea si depersonalizarea - schizofrenie?
- 8angajare cu depresie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: