Pareri tratament insomnie si posibila anxietate.

02-10-2017
SIulian
Nu este medic/terapeut
SIulian
Dragi utilizatori domni doctori, astazi am fost la psihiatrie pentru solicitarea ajutorului in cazul unei insomnii si mi s au dat urmatoarele medicamente: Anxiar, serodeps si gerodorm.
Acum, reactiile adverse ale serodormului ma baga in boala. Pai eu nu dorm si chestia asta e de cel mult o saptamana. Anxiarul il inteleg, am inteles ca e ok, dar voi ce parere aveti?
Nu stiu, e prima data cand ma confrunt cu asa ceva, deci va rog sa imi ziceti din suflet, voi v ati baga sau preferati autocontrolul?
Sincer, nu sunt bolnav precum multi altii. Adica am caderi d astea, na, viata nu e mereu asa cum vrei tu sa fie.
Anxiar am asa: 1/2 dimineața si 1 seara
Serodeps 1/2 dimineata si 1/2 pranz
Gerodorm 1/2 seara o zi si daca am stare naspa sa schimb sau da renunț.

Va rog din suflet sa ni spuneti paterea dumnevoaatra. Totul a pornit de la faptul ca intr o seara am zis ca daca ma culc, nu ma mai trezesc si de atunci am probleme cu somnul.
3 comentarii
0
02-10-2017, ora 18:02
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,

Puteti sa mergeti cateva sedinte la psihoterapie pentru ca anxietatea dar si insomniile sunt o urmare a ceva, a unui eveniment stresant, a unei situatii tensionate, de consum mental si emotional, uneori cumulat, si pot fi tratate sau ameliorate prin psihoterapie fara a lua medicatie, insa, daca simptomele va deranjeaza si simtiti nevoia de a le ameliora imediat, puteti incerca sa luati o vreme si tratament medicamentos si daca vi se pare ca vi s-au prescris prea multe medicamente, eventual cereti si o a doua parere de la un al doilea psihiatru ( ca si recomandare puteti incerca un psihiatru care are dubla specializare, care este si psihoterapeut ).
Succes!
0
03-10-2017, ora 12:29
SIulian
Nu este medic/terapeut
SIulian
Singurul meu stres ar fi ca tin o dieta, de la care am.asteptari de pe o zi pe alta. Jur ca nu stiu si nu inteleg de ce mama naibii am statile astea de nesomn.
Am inteles ca anxietatea ar fi de cina, e ok, am sa fac ceva tratament cu pastile, iar cand o sa am bani, merg si la psihoterapie.
Deci chiar nu inteleg cauza asta si accentuatew insomniei, asta in conditiile in care dieta merge de minune. Ce e drept, nu am luat suplimentele pe cate trebuia da le iau si cate mi au fost recomandate de nutriționist.
0
03-10-2017, ora 15:10
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
In speranta ca dieta pe care o tineti v-a fost recomandata de un doctor nutritionist si diabetolog, in urma unor analize, va puteti adresa doctorului respectiv cu intrebari lgate de aceste schimbari pe care le resimtiti: insomnii si anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Insomnia
  • Insomnia severă ar putea fi cauzată de slăbirea conexiunilor cerebrale
  • Culcatul la ore târzii a fost asociat cu alimentația nesănătoasă și sedentarismul
  • Thim - dispozitivul care te ajută să dormi mai bine, monitorizându-ți somnul
  • Insomnia crește riscul de astm la adulți
  • Calitatea redusă a somnului la copii, asociată cu insomnia mamei
  •