Pareza faciala

21-09-2016
georgiana m
Nu este medic/terapeut
georgiana m
Buna ziua!Acum 2 saptamani am facut pareza faciala dreapta, am mers la doctor, am primit tratament dar totusi am niste dureri de o sapt de cap care nu m-au lasat, ma doare tampla pe partea dreapta si cu toata partea langa ureche, ma dor umerii, incheieturile, si mijlocul foarte rau, am facut si sereologia lyme si este negativ.Ce poate fi??doctorita nu mi-a dat sa fac niciun fel de analiza.s-a uitat doar la fata mea si mi-a dat tratament.ce pot face??
2 comentarii
0
26-09-2016, ora 22:08
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Buna seara. Spuneti-mi va rog cati ani aveti, daca mai aveti alte boli asociate si ce tratament vi s-a dat. De asemenea este important daca s-a uitat cineva in urechea dreapta sa nu fi aparut leziuni la nivelul conductului auditiv si concai urechii.
Dupa cum imi descrieti simptomele, pare a fi o pareza faciala periferica a frigore, adica indusa de frig sau expunere la curenti de aer. Nu este grava dar trebuie tratament specific si proceduri de recuperare. Sanatate!
0
22-10-2016, ora 17:33
georgiana m
Nu este medic/terapeut
georgiana m
Fata si-a reveni complet, dar durerea de cap si ureche a ramas.Am avut medrol cu alanerv si aspacardin plus zaldiar.Am facut si tomografie dar nu a iesi nimic la ea.Acum am fc si analizele la sange si urmeaza rmn.Specific ca am dureri de cap.tratamentul pt pareza l-am incheiat pe k mi-am revenit in 2 sapt...Am inteles k ar fi posibil sa fie o nevralgie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: