pareza faciala stanga...

17-11-2007
fly76
Nu este medic/terapeut
fly76
Am fost diagnosticat de curand cu pareza faciala stanga. Am fost la un neurolog si mi a prescris Medrol 1cp/zi, Carbamazepina 1/2 de 2 ori pe zi, Vit. B1, B6 injectabil, si Ranitidina 1 cp. zi.Am o saptamana de tratament si nu se vede niciun rezultat. oare nu este bun tratamentul, mai exista si alte metode de tratament (acupunctura de ex.) ?
3 comentarii
0
18-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
In cazul parezei faciale tratamentul este de durata si rezultatele pot aparea si dupa o luna.Atentie, la pareza faciala pot ramane sechele.Tratamentul este corect, dar trebuie sa aveti rabdare.Atentie, protejati-va de frig, de probleme de dantura, raceala.
0
13-12-2007, ora 00:00
arianna80
Nu este medic/terapeut
arianna80
ati specificat probleme de dantura.la ce va referiti mai exact?am si eu pareza faciala de apox 20 de zile.am fost spitalizata 12 zile, perfuzii cu hemisuscinat de cortizon, vit b.specific ca am avut f mari dureri in interiorul urechii si dupa ureche, cu ameteli si dezechilibte.au spus ca ar fi zi zona zoster, desi...cine stie.
nu vad nici un semn de imbunatatire, ametelile nu mai sunt si durerile mai reduse, insa nu simt nimic imbunatatit la fata.era partea afectata f inflamata, ma durea la atingere rau, ca mi-au dat ampicilina la 8 ore de 1000, timp de 7 zile.acum acasa, iau presnison si milgama, dar am dureri la maxilar si ma gandeam daca nu ar trbui sa consult un medic specialist la maxilo-faciale?am facut si ct, dar au spus ca nu sunt probleme.ma putteti ajuta cu niste sfaturi sau experiente similare traite?
0
19-08-2008, ora 00:00
elena_ariana
Nu este medic/terapeut
elena_ariana
Si eu am o pareza faciala de 12 ani, am ramas cu sechele datoriata faptului ca nu am respectat tratamentul. Acum as vrea sa mai pot sa fac ceva dar cred ca e prea tarziu. Daca stiti vreun remediu dupa atat timp va rog sa ma ajutati. Stie cineva daca dupa atata timp se mai poate face ceva prin masaj si fizioterapie???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: