parotidita cronica sau o boala necunoscuta la noi? ajutor.

31-08-2007
ioanasocatana
Nu este medic/terapeut
ioanasocatana
La 13 ani mi-a iesit o tumoare pe maxilarul drept.Era mobila. putin dureroasa, destul de maricica.M-am dus la spitalul Coltea unde am fost operata de prof dr Nae Ionescu.Operatia porneste de deasupra urechii, coboara pe maxilar si se termina la baza gatului.In fine, tumora era benigna, mi-au scos-o.Diagnostic?Nici eu nu au stiut ce sa scrie.Facusem deja oreion cand eram mai mica, si tumora a aparut dintr-o data, nu a cedat la tratament cu orice fel de antibiotic.
Peste un an, acelasi lucru.Tumora recidivase.Aceeasi operatie pe aceeasi cicatrice, acelasi diagnostic niciun tratament posibil.La 16 ani, surpriza:tumora a crescut din nou, de data aceasta in interiorul gurii.M-am dus la fac. de stomatologie, la prof dr Burlibasa.M-a operat iar, de data asta endobucal, mi-a scos bula lui bichat, o parte din glanda salivara...peste un an acelasi lucru aceeasi operatie...niciun tratament.
Acum am 22 ani, tumora a aparut in locul bulei lui bichat, este destul de vizibila, ma jeneaza, ma doare, deci trebuie sa ma operez iar.VA ROG SPUNETI-MI DACA ATI MAI AUZIT DE ACEASTA BOALA SI DACA EXISTA TRATAMENTSI VA ROG SA-MI RECOMANDATI UN DOCTOR BUN PENTRU VIITOAREA OPERATIE.
Multumesc mult.
2 comentarii
0
24-10-2007, ora 00:00
alexga
Identitate neconfirmată
alexga
Daca vrei o parere competent du-te la spitalul clinic de stomatologie, clinica de chirurgie maxilo-faciala, unde te a operat prof.Burlibasa, cauta-l pe Prof.Ganuta.Te va ajuta sigur.
0
13-02-2012, ora 23:57
geoniky
Nu este medic/terapeut
geoniky
Ce ai rezolvat cu parotida? Astept urgent raspuns sunt in aceeasi situatie !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: parotidita cronica