Partea stanga umflata.

25-03-2013
CristianR
Nu este medic/terapeut
CristianR
Buna ziua.Nici nu stiu cum sa incep..Acum cativa ani am avut o masea cariata tare..deja mi se umflase partea stanga. (maseaua de jos)...am fost la medic sa o scot..iar acesta mi-a dat niste antibiotice sa mi se desumfle ca sa o poata scoata...Am fost la data indicata de el..dar umflatura nu trecuse...si totusi mi-a extras maseaua...Problema e ca si acum dupa CATIVA ANI de atunci...partea stanga este umflata...Am fost sa imi mai extrag sau sa imi plombez masele..dar cam toti medicii refuza..si imi dau antibiotice pt a se desumfla..ceea ce nu se intampla...Poate sa fie asa si de la faptul ca inca am vro doua masele cariate?Dar nu vor sa mi le scoata..Este normal ca dupa cativa ani sa am inca maseaua umflata?Eu zic ca e de la masea...Dureri de dinti nu am de cativa ani...Estetic este deranjant..si as vrea sa scap si de maselele cariate.Multumesc in avans pentru raspunsuri.
1 comentarii
0
25-03-2013, ora 12:46
donica
Nu este medic/terapeut
donica
trebuie sa mergi la un stomatolog care are aparatura noua si care iti verifica tot ce ai in gura pe calculator si nu pe film cum se facea mai demult, sau la spital de maxilo facial.
sora mea a avut infectie la toate radacinile din partea dreapta si medicul ia extras toate maselele de pe partea dreapta asta din cauza unei stomatoloage din romania care nu ia lucrat bine dintii si ia dat doar antibiotice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Respirația pe gură în timpul somnului ar putea crește riscul apariției cariilor dentare
  • Nanoparticulele pot ajuta la spargerea plăcii bacteriene și la prevenirea cariilor
  • Cariile de colet
  • Tehnica imagistică ce permite depistarea precoce a cariilor dentare
  • Vaccinul pentru prevenirea cariilor dentare
  • Pasta de dinți cu peptide pentru reducerea cariilor
  • O peptidă bioactivă poate ajuta la tratarea cariilor dentare
  •