Părul se ingraşă, creşte repede şi cade...un sfat vă rog!

21-05-2007
oli_19
Nu este medic/terapeut
oli_19
Parul meu se ingraşă destul de repede, posibil din cauza lotiunilor cu care il dau sa ii fac o forma avand in vedere ca sunt baiat si e scurt, trebuie sa-l aranjez, il spal o dată la 2-3 zile, ma tund odata la 2 sapt jumate. Ştiu ca este normal sa cada cateva fire pe zi, dar dacă va ţine in ritmul acesta nu-i a bună. E şi un pic de stres la mijloc, in familie, mai la scoală, in viata de zi cu zi, poate fi si aceasta.
Am incercat sampoane cu vitamine, dar nu am obs mare lucru, am renunţat la geluri si lotiuni, m-am tuns 0, dar acum aceeasi problema. Ultima data cand mi-am facut analize mi-a iesit lipsa un pic de fier, am urmat tratament(pastile pt fier) Acum fac sport, culturism mai exact, are aceasta vre-o treaba cu problema mea??
Faceti un lucru foarte bun prin aceasta pagină, tineti-o tot asa!! Multumiri!
5 comentarii
0
21-05-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Incearca sa iei vitamine din complexulB pt stres si pastile Revalid pt par(sunt cele mai bune)si daca nu ai rezultatele dorite consulta medicul de familie!Succes
0
22-05-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Vitamina B administrata intravenos 3 zile, continui cu administrare orala si daca adiministrarea Revalid-ului nu este suficienta, inlocuieste-ti samponul cu unul care contine un mare procent de aloe vera.
0
22-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Daca faci culturism si iti administrezi suplimente alimentare, ar putea fi o cauza de secretie crescuta de sebum (grasime). In afara de Revalidul recomandat, eu ti-as sugera sa incerci si samponul ALPECIN CAFFEINE de la Bioderma, cu care sa te speli la 2 zile.
0
22-05-2007, ora 00:00
oli_19
Nu este medic/terapeut
oli_19
Vă mulţumesc, voi ţine cont de recomandarile DVS!!
0
09-08-2018, ora 01:51
Carmen romania
Nu este medic/terapeut
Carmen romania
Pentru par gras incercati Gaz cum era pe timpul lui bunica mea este bun Eu am parul uscat si mi-am pus gaz si am dormit noaptea cu el in cap si a doua zi mam spalat si mia facut bine mia dat stralucire si nu mai cade mult exagerat si fata mia are parul gras si iam pus si ei dar a stat 5 ore cu el in par si ia uscat parul nu ia dat stralucire ca la mine si sa spalat la par de 2 ori pe saptamana inaite se spala la 2 zile cred ca daca dai in fiecare saptamana cu gaz cu timpul nu se mai ingrasa, dar e bun se cheamă GAZ LAMPAR il gasiti la magazinele care vinde vopsele pentru lemn sau metal la cutii unde are si multe sticle de diluant de toate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Îndreptarea permanentă a părului
  • Căderea părului
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  • A fost identificată cauza genetică a albirii părului și a calviției
  • Cât de mult păr e normal să cadă pe zi?
  • Substanțele care pot face ca parfumul șamponului să reziste mai mult timp pe păr
  • Tratamente pentru păr făcute acasă
  •