Pasivitate in timpul actului sexual

17-06-2013
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Am 27 de ani, sunt intr-o relatie de 13 ani, sexual de 7 ani si ma confrunt in prezent cu o mare problema. Ne-am stabilit si data nuntii pentru anul viitor, doar ca in ultima perioada in timp ce facem sex, eu sunt complet neimplicata, nu schitez nimic, nu prea mai simt nimic, nu particip, nu mai am initiativa, nu mai sunt satisfacuta. El uneori observa ca ceva nu e in regula, alteori nu.Nu stiu ce se intampla cu mine sau care ar fi cauza. In ultima perioada m-am indepartat mult de el, m-am instrainat, m-am izolat si n-am mai petrecut timpul impreuna atat de des ca inainte. As vrea sa depasesc aceasta situatie dificila si as dori cateva sfaturi de la dvs.
2 comentarii
0
18-06-2013, ora 08:18
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nu este pt prima data cand postezi aici pe forum despre aceasta problema a ta care dureaza de ceva vreme...Intr-un mesaj scriai ca astepti o cerere in casatorie, acum ea a venit, dar tu tot neimplinita esti.Nu cred ca asta era problema ta, ceva se intampla cu tine si vezi bine ca pe net nu ai gasit o solutie prea buna ca sa-ti revii.Mergi la un cabinet, discuta cu un psihoterapeut si nu mai pierde din timp asteptand o rezolvare online, pt ca o sa fie in defavoarea ta.Ai o relatie stabila si banuiesc ca iti iubesti partenerul...dar nu pot sa nu iau in calcul si o oarecare vina a lui.Daca va iubiti si doriti cu adevarat sa formati o familie fericita, mergeti impreuna la un specialist, altfel se va duce totul pe apa sambetei!
Numai bine
0
19-04-2022, ora 10:39
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Asa cum ati mentionat si dv-stra, este vorba de lipsa a intimitatii in cuplu ; se rezolva probleme, se merge pe calea sociala cu toate traditiile insa timpul peterecut in doi de catre parteneri, este acela care contribuie la mentinerea unei vietii sexuale armonioase !
Alta varianta ar fi folosirea contraceptivelor orale care scad libidoul la femei, sau alte probleme de sanatate.
As recomanda consultatia unui medic terapeut, ginecolog si desigur un psiholog sau sexolog pentru a va da o rezolvare !
Succese si mulat sanatate va dorim !
Toate problemele de ordin sexual, sunt rezolvabile !

Cu respect DR. SADOVNIC
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: